Klar til at spise op? Klar til at spise op?

Klar til at spise op?

Vi tilbyder

 • friske salater
 • veganske retter
 • vegetariske retter
 • traditionel dansk mad
 • kage
 • brunch
 • mad til events
 • økologisk frugt
 • snacks
 • drikkevarer
 • varme retter
 • salatbar
Sulten efter mere?
Jeg hedder
og jeg arbejder hos
Jeg vil gerne høre mere om mulighederne for en frokostordning. Jeg kan kontaktes på
og
Tak for din interesse. Vi glæder os til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en frokostordning som er god i mere end en forstand. Vi kontakter dig hurtigst muligt. Hav en skøn dag.

“En god frokost skal give ekstra energi i hverdagen. Det gør den bedst hvis den er frisk, farverig og indbydende – og det er den hos able. Derudover så gør frokosten også at jeg får tid til at sidde med mine kollegaer om bordet, og få en mental pause, det giver virkelig overskud og glæde”

Julie, veganer og frokostnyder