Frokosten skal være spændende, smagsfuld, og varieret - hver dag! Frokosten skal være spændende, smagsfuld, og varieret - hver dag!

Frokosten skal være spændende, smagsfuld, og varieret - hver dag!

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. Brix Catering Brix Catering

  Brix Catering

  fra 52 kr.

  min. 10 kuverter

 2. Restaurant Vindinggård Restaurant Vindinggård

  Restaurant Vindinggård

  fra 47 kr.

  min. 10 kuverter

 3. Kokkens Frokost Køkken Jylland Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken Jylland

  fra 49 kr.

  min. 10 kuverter

 4. Vonge Kro Vonge Kro

  Vonge Kro

  fra 49 kr.

  min. 10 kuverter

 5. HBK Café HBK Café

  HBK Café

  fra 45 kr.

  min. 10 kuverter

 6. Hårby Slagteren Hårby Slagteren

  Hårby Slagteren

  fra 46 kr.

  min. 10 kuverter

Fleksibel, velsmagende og varieret frokostordning i Trekantområdet  

Få en spændende firmafrokost i Trekantområdet – hver dag

Er I på udkig efter en sund, velsmagende og varieret frokostordning? Hos able® får I en fleksibel løsning, I nemt selv kan justere. Vi har et væld af spændende køkkener at vælge mellem, og I bestemmer selv, hvornår I vil have hvorfra. I binder jer nemlig ikke til ét køkken – i stedet kan I tilpasse jeres løsning løbende via en app.

 

Vi leverer frokostordninger til hele Trekantsområdet, så uanset om I er på udkig efter en lækker frokostordning i Vejle, Fredericia, Kolding eller omegn, står vi klar til at gøre jeres frokost til noget helt særligt.

Hos able® sammensætter I selv jeres frokost i Trekantområdet

Har I et firma i Vejle eller omegn, og drømmer I om en frokostordning, der er værd at se frem til? Så står vores køkkener klar til at levere netop det. I kan vælge mellem alt fra det klassiske danske køkken til mere eksotiske køkkener – det er helt op til jer, hvad I er til. Og hvis I får lyst til at prøve noget nyt, kan I nemt og hurtigt skifte køkken.

 

Uanset om I er 5 mand stærk eller mere end 100 ansatte, klarer vores køkkener opgaven. Vi synes nemlig, at alle har ret til en lækker firmafrokost i Trekantområdet – uanset størrelsen på jeres virksomhed.

Er det tid til at sætte en smagfuld oplevelse på dagsordenen? Kontakt os her

Drømmer I om en frokostordning nær Trekantområdet, der er en sikker vinder – hver dag? Så står vi klar hos able® til at hjælpe jer. Vores køkkener knokler hver dag for at sikre jer en god oplevelse – både på smag, levering og fleksibilitet.

 

Vores køkkener bruger kun de bedst råvarer, så I er garanteret en sund, varieret og nærende frokost, der gør jeg klar og motiverede til jeres arbejde.

Se køkkenerne i Trekantområdet her:

Skal vi finde på en skræddersyet løsning til jer? I kan bruge formularen øverst på siden her, eller kontakte os på enten telefon 39 20 97 00 eller e-mail hello@able.dk – så finder vi sammen den bedste løsning til jer.