Frokostordning i Kolding? Frokostordning i Kolding?

Frokostordning i Kolding?

Scroll ned for at se mere.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i Kolding som leder efter en frokostordning.

 1. Brix Catering Brix Catering

  Brix Catering

  fra 52 kr.

  min. 10 kuverter

 2. Restaurant Vindinggård Restaurant Vindinggård

  Restaurant Vindinggård

  fra 47 kr.

  min. 10 kuverter

 3. Kokkens Frokost Køkken Jylland Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken Jylland

  fra 49 kr.

  min. 10 kuverter

 4. Vonge Kro Vonge Kro

  Vonge Kro

  fra 49 kr.

  min. 10 kuverter

 5. HBK Café HBK Café

  HBK Café

  fra 45 kr.

  min. 10 kuverter

 6. Hårby Slagteren Hårby Slagteren

  Hårby Slagteren

  fra 46 kr.

  min. 10 kuverter

Frokostordning i Kolding – skræddersyet efter jeres behov   

Giv jer selv den bedste frokostpause med frokostordning i Kolding 

Det er ikke bare morgenmåltidet, der er afgørende for en god og energifyldt dag. Frokosten er mindst lige så vigtig – det er her energien skal fornyes midt på dagen. 

Det er vi hos able® helt bevidste om, og derfor har vi specialiseret os i at tilbyde en sund og velsmagende frokostordning i Kolding og flere andre dele af landet, så de danske virksomheder kan få boostet både energi og smagsløg i løbet af en hård arbejdsdag. Vi sætter en ære i at sammensætte jeres frokost med fokus på de gode og sunde råvarer, der danner rammen om et måltid, som får tænderne til at løbe i vand. 

Hvilket køkken kan I bedst lide? 

Hos able® råder vi over et hav af forskellige køkkener. Det giver os mulighed for at tilbyde jer masser af unikke smagsoplevelser, uanset hvilken type mad I foretrækker. Foretrækker I ét køkken den ene uge, men et andet den næste, er det helt op til jer – I kan med andre ord skifte køkken, som det passer jer. 

Fleksibilitet er derfor et nøgleord hos os, fordi vi på den måde sikrer, at I altid får spændende og varierede frokostmåltider, der giver jer lyst til at sætte jer til frokostbordet. Bestiller I en frokostordning i Kolding, kan I være sikre på, at frokosten bliver alt andet end kedelig. Her har vi fokus på sæsonens råvarer og den gode smagsoplevelse. 

Lad able® klare frokosten for jer

Er det på tide at gøre lidt ekstra ud af frokosten på arbejdspladsen? Vi står hos able® klar til at løfte frokostopgaven for jer, så I kan bruge tiden på relevante arbejdsopgaver, men med maven og energitanken fyldt op. 

Vil du gerne høre mere om vores forskellige køkkener og services, er du velkommen til at kontakte os på telefon 39 20 97 00 eller sende en mail til hello@able.dk. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt, så vi kan dække op til lækker og energifyldt frokost til jer. 

Se køkkenerne i Trekantområdet her: