Frokostordning i Haderslev? Frokostordning i Haderslev?

Frokostordning i Haderslev?

Scroll ned for at se mere.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i Haderslev som leder efter en frokostordning.

 1. Brix Catering Brix Catering

  Brix Catering

  fra 52 kr.

  min. 10 kuverter

 2. Restaurant Vindinggård Restaurant Vindinggård

  Restaurant Vindinggård

  fra 47 kr.

  min. 10 kuverter

 3. Kokkens Frokost Køkken Jylland Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken Jylland

  fra 49 kr.

  min. 10 kuverter

 4. Vonge Kro Vonge Kro

  Vonge Kro

  fra 49 kr.

  min. 10 kuverter

 5. HBK Café HBK Café

  HBK Café

  fra 45 kr.

  min. 10 kuverter

 6. Hårby Slagteren Hårby Slagteren

  Hårby Slagteren

  fra 46 kr.

  min. 10 kuverter

Frokostordning i Haderslev – fokus på fleksibilitet og masser af smag 

Få en smagfuld og varieret frokostordning i Haderslev 

Frokosten er et vigtigt måltid midt på arbejdsdagen. Det er her, energidepoterne skal tankes op, så der er overskud og kræfter til resten af dagen – på den måde kan I hver især yde jeres bedste. 

Hos able® tilbyder vi en sund og spændende frokostordning i Haderslev og omegn, og vi har altid den varierede kost med nærende og friske råvarer for øje. Vi vil gerne bidrage til, at I får de allerbedste forudsætninger for at give hjernen den energi, den har brug for, for at være mest effektiv dagen lang. 

I bestemmer selv jeres frokostordning i Haderslev

Er I vild med italienske specialiteter? Eller er I mere til god, gammeldags dansk mad? Uanset hvilken type mad, I foretrækker, har able® et bredt udvalg af køkkener at vælge fra. Med andre ord kan I skræddersy jeres frokostordning i Haderslev, lige som I vil. 

Det betyder også, at I kan skifte mellem forskellige typer mad og køkkener, når I har lyst til at prøve noget nyt. Så får I hele tiden spændende og ny mad på frokostbordet. Vi sørger for jeres lækre frokost, hvad enten I er en lille eller stor virksomhed – for os er ingen opgaver for store eller små. Det vigtigste for os er at servere god og velsmagende mad på jeres frokostbord. 

Skal vi dække op til lækker frokost hos jer?  

Har I lyst til at gøre lidt ekstra ud af jeres firmafrokost? Så står vi hos able® klar ved gryderne til at give jer den allerbedste frokostordning i Haderslev. 

Er I nysgerrige på, hvordan vi kan gøre jeres frokostbord endnu mere spændende, sidder vi klar til at hjælpe jer godt i gang. Vi kan kontaktes på telefon 39 20 97 00 eller mail hello@able.dk, så vi sammen kan finde frem til jeres specifikke behov og ønsker til en velsmagende frokostordning. 

Se køkkenerne i Trekantområdet her: