Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende kvaliteten af råvarerne fra modtagelse frem til det færdige produkt. De følger hele tiden med i, hvordan vaner og ønsker ændre sig, så de kan tilpasse deres opskrifter til tidens trend. De lader sig gerne inspirere af det internationale køkken.

Mandag
25 jan.
Varm ret
Thai ret med kalkun, kokos og lime og nudler (1,3,6,7)
Rig salat
Linsesalat med rødder og rødkål (1,3,7)
Frokostsalat
Salat med mango, rucola og kokostern (1,8)
Pålægsbuffet
Kamsteg med rødkål (S)
Hønsesalat med et strejf af estragon (1,3,6,7)
Hønsesalat med et strejf af estragon (1,3,6,7)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød og smør (1,3,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Tirsdag
26 jan.
Varm ret
Skipperlabskovs med hakket purløg og rødbeder (7)
Rig salat
Fuldkornspasta med soltørret tomatpesto, feldsalat og solsikkekerner (1,3,7)
Frokostsalat
Spicy salat med spidskål, chili og ananas
Pålægsbuffet
Porchetta med coleslaw (S,3,7)
Rejesalat med dild (2,3,7)
Rejesalat med dild (2,3,7)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød (1,3,7,8)
Ost
Dagens ost (1,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Onsdag
27 jan.
Varm ret
Chili con carne med løse ris og creme fraiche (6,7)
Rig salat
Salat med hvidkål, rosiner, gulerødder, appelsin og æblevinaigrette (8)
Frokostsalat
Salat med agurk, semi-dried tomater og peberfrugt, serveret med thousand island dressing (3)
Pålægsbuffet
Gravad laks med dildsauce (1)
Kyllingebryst med guacamole (7)
Kyllingebryst med guacamole (7)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød (1,3,7,8)
Sødt
Drømmekage (1,3,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Torsdag
28 jan.
Varm ret
Lasagne med oksekød (1,3,7)
Rig salat
Asiatisk salat med glasnudler og mynte (1,3,6,8)
Frokostsalat
Fennikel- og radisesalat
Pålægsbuffet
Paté med hvidløg og sky (S,1,3,6,7,8)
Æg med tomat og mayonnaise (3)
Æg med tomat og mayonnaise (3)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød og smør (1,3,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Fredag
29 jan.
Varm ret
Glaseret skinke med flødekartofler (S,1,3,7)
Rig salat
Quinoasalat med spidskål, æbler og græskarkerner
Frokostsalat
Grøn salat med bønner, agurk, cherrytomater og persille
Pålægsbuffet
Oksefrikadeller med oliventapenade (3,7)
Røget kalkunbryst med røræg (3,6,7)
Røget kalkunbryst med røræg (3,6,7)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød (1,3,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Mandag
1 feb.
Varm ret
Kalkun i sursød sauce serveret med løse ris
Rig salat
Kikærter med peberfrugt og grana padano-ost (3,7)
Frokostsalat
Rucola med agurk, salatost, syltede hvidløg og saltmandler (7,8)
Pålægsbuffet
Oksekødssalami med creme af cornichon, kapers og karse (7)
Frikadelle med rødkål (S,1,3,7)
Frikadelle med rødkål (S,1,3,7)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød (1,3,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Tirsdag
2 feb.
Varm ret
Mørbradbøf med champignon a la creme med kartofler (S,1,7)
Rig salat
Salat med rødbeder, gulerødder, bladselleri, fennikel og chili
Frokostsalat
Salat med mormordressing (7)
Pålægsbuffet
Æggesalat med pynt (3,7)
Hamburgerryg med italiensk salat (S,3,7)
Hamburgerryg med italiensk salat (S,3,7)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød (1,3,7,8)
Ost
Dagens ost (1,3,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Onsdag
3 feb.
Varm ret
Karbonade med kartofler samt stuvede ærter og gulerødder (S,1,3,7)
Rig salat
Rødkålssalat med peberrod og persille
Frokostsalat
Salat med mozzarella, appelsin og græskarkerner (7)
Pålægsbuffet
Røget filet med dilddressing (S,1)
Roastbeef med remoulade, ristede løg og peberrod (1,3)
Roastbeef med remoulade, ristede løg og peberrod (1,3)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød (1,3,7,8)
Sødt
Chokoladekage (1,3,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Torsdag
4 feb.
Varm ret
Butter chicken med rispilaw (6,7)
Rig salat
Nudelsalat med sukkerærter og grønne tomater (1,3,6,8)
Frokostsalat
Salat med blomkål, ærter og dild serveret med sauce verte (3,7)
Pålægsbuffet
Tun med kapers og mayonnaise (3,7)
Oksebryst med peberrodssalat (6,7)
Oksebryst med peberrodssalat (6,7)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød og smør (1,3,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Fredag
5 feb.
Varm ret
Boeuf Stroganoff med kartoffelmos (6,7)
Rig salat
Bulgursalat med soltørret tomat og forårsløg (1)
Frokostsalat
Salat med timianbagte rødbeder og hytteost (6,7)
Pålægsbuffet
Paprikapølse med peberfrugt- og broccolicreme (7)
Dyrlægens natmad (S,1,6,7)
Dyrlægens natmad (S,1,6,7)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød (13,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Mandag
8 feb.
Varm ret
Byg-selv-tortilla med oksekødsfyld (1,3,6,7)
Rig salat
Coleslaw (3,7)
Frokostsalat
Salat med agurk, ærter, majs, tomater,peberfrugt og gulerødder (3)
Pålægsbuffet
Rullepølse med løg og sky (S)
Æg med tomat og mayonnaise (3)
Æg med tomat og mayonnaise (3)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød og smør (1,3,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Tirsdag
9 feb.
Varm ret
Oksesteg serveret med flødebagte kartofler med ramsløg (1,3,7)
Rig salat
Bagte rødbeder med sennep, æbler, kapers og peberrod
Frokostsalat
Salat med rabarber, salatost og saltmandler (7,8)
Pålægsbuffet
Salami med rå løg (S)
Kalkunbryst med pickles (1,7)
Kalkunbryst med pickles (1,7)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød (1,3,7,8)
Ost
Dagens ost (1,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Onsdag
10 feb.
Varm ret
Kyllingespyd med nudler i peanutsauce (1,3,6,7,8)
Rig salat
Rissalat med tun og dild (7)
Frokostsalat
Salat med oliven, ost i tern og rødløg (7)
Pålægsbuffet
Leverpostej med agurkesalat (S,1,6,7)
Tun med kapers og mayonnaise (3,7)
Tun med kapers og mayonnaise (3,7)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød (1,3,7,8)
Sødt
Appelsinkage (1,3,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Torsdag
11 feb.
Varm ret
Oksefrikadeller med tzatziki med kartofler (3,7)
Rig salat
Grønkålssalat med granatæbler, saltmandler og peberfrugt (8)
Frokostsalat
Cæsarsalat med kylling (1,3,7,8)
Pålægsbuffet
Oksekødssalami med ristede løg og remoulade (1,3,7)
Skinke med italiensk salat (S,3,7)
Skinke med italiensk salat (S,3,7)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød og smør (1,3,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Fredag
12 feb.
Varm ret
Boller i karry med løse ris (S,3,7)
Rig salat
Salat med perlespelt, pærer, rødløg og persille (1,7)
Frokostsalat
Spidskålssalat med ærter og mynte (7)
Pålægsbuffet
Sprængt oksebryst med pickles (7,8)
Dampet hvid fisk med aioli (3,7)
Dampet hvid fisk med aioli (3,7)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød (1,3,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Mandag
15 feb.
Varm ret
Barbecuemarineret røget skinke med saltbagte kartofler og aioli (S,3,6)
Rig salat
Grøn bønnesalat med rødløg, persille, radicchio og balsamico (8)
Frokostsalat
Grønne salater med fennikel og pesto (3,7)
Pålægsbuffet
Porchetta med coleslaw (S,3,7)
Oksebryst med peberrodssalat (6,7)
Oksebryst med peberrodssalat (6,7)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød og smør (1,3,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Tirsdag
16 feb.
Varm ret
Kødboller af okse i tomatsauce med spaghetti (1,3,6,7)
Rig salat
Broccolisalat med bacon og solsikkekerner (S,3,7)
Frokostsalat
Salat med champignon og tomater 87)
Pålægsbuffet
Farseret kalkunbryst med spinat
Rullepølse med italiensk salat (S,1,3,7)
Rullepølse med italiensk salat (S,1,3,7)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød (1,3,7,8)
Ost
Dagens ost (1,6,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Onsdag
17 feb.
Varm ret
Svinefilet på bund af rodfrugter med kold kartoffelsalat (S,3,7)
Rig salat
Linsesalat med blomkål vendt med grøn pesto (1,7)
Frokostsalat
Salat med persillebagte gulerødder, chili og kørvel
Pålægsbuffet
Kyllingebryst med chilicreme (3,7)
Krebsesalat (2,3,7)
Krebsesalat (2,3,7)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød (1,3,7,8)
Sødt
Gulerodskage (1,3,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Torsdag
18 feb.
Varm ret
Hakkebøf med bløde løg, sauce og bådkartofler (1,6,7)
Rig salat
Blomkålssalat med peberfrugt, agurk, tomat og rødløg
Frokostsalat
Salat med squash, kidneybønner, hasselnødder med cremet dressing af feta og purløg (3,7,8)
Pålægsbuffet
Roastbeef med pickles (1)
Halve æg med rejer og mayonnaise (2,3)
Halve æg med rejer og mayonnaise (2,3)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød og smør (1,3,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Fredag
19 feb.
Varm ret
Kylling med hvidløg og pestoløg samt lun couscoussalat (1,3,7)
Rig salat
Kikærter med soltørret tomat og hvidløg
Frokostsalat
Babyspinat med ærter, hytteost og radiser (7)
Pålægsbuffet
Røget kalkunbryst med røræg (3,6,7)
Fiskefrikadelle med remoulade (1,3,7)
Fiskefrikadelle med remoulade (1,3,7)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød (1,3,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Mandag
22 feb.
Varm ret
Byg-selv taco med oksekødsfyld (7)
Rig salat
Kikærtesalat med spidskål (1,7)
Frokostsalat
Salat med agurk, ærter, majs, tomater, peberfrugt og gulerødder
Pålægsbuffet
Kalverullepølse med rødbeder
Lun leverpostej med champignon og bacon (S,1,6,7)
Lun leverpostej med champignon og bacon (S,1,6,7)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød og smør (1,3,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Tirsdag
23 feb.
Varm ret
Stegt fiskefilet med hollandaise sauce og små kartofler (1,3,7)
Rig salat
Salat med grillede auberginer toppet med bulgur og oliven (1)
Frokostsalat
Salat med avocado, spinat og tomat
Pålægsbuffet
Gravad laks med dildsauce (1)
Kyllingepølse med tyttebær- og peberrodssalat (1,6,7)
Kyllingepølse med tyttebær- og peberrodssalat (1,6,7)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød (1,3,7,8)
Ost
Dagens ost (1,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Onsdag
24 feb.
Varm ret
Frikadeller med kold kartoffelsalat (S,1,3,7)
Rig salat
Birkesbagte rodfrugter med rucola
Frokostsalat
Fransk bondesalat pyntet med ostetern og oliven (1,7)
Pålægsbuffet
Æg med tomat og mayonnaise (3)
Kamsteg med rødkål (S)
Kamsteg med rødkål (S)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød (1,3,7,8)
Sødt
Citronfromage (6,7)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Torsdag
25 feb.
Varm ret
Pasta penne med kødsauce og Grana Padano (1,3,7)
Rig salat
Quinoatabbouleh med mynte
Frokostsalat
Salat med agurk, pære og tranebær
Pålægsbuffet
Skinke med røræg (S,3,7)
Rejesalat med dild (2,3,7)
Rejesalat med dild (2,3,7)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød og smør (1,3,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Fredag
26 feb.
Varm ret
Gris i sursød sauce med ris (S)
Rig salat
Gulerodssalat med æbler og rosiner
Frokostsalat
Salat med babyspinat, kartofler og rygeost (1,7)
Pålægsbuffet
Kyllingebryst med guacamole (7)
Fuglekvidder med mayonnaise og løg (S,3)
Fuglekvidder med mayonnaise og løg (S,3)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød (1,3,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Mandag
1 mar.
Varm ret
Kalkunbryst på bund af smørsauteret spinat og cherrytomater serveret med flødekartofler (3,7)
Rig salat
Blomkålssalat med peberfrugt, agurk, tomat og rødløg
Frokostsalat
Salat med honningbagt hokkaido, granatæblekerner og sprøde rodfrugtchips
Pålægsbuffet
Kyllingepølse med pickles (1)
Frikadelle med marineret rødspidskål (S,1,3,7)
Frikadelle med marineret rødspidskål (S,1,3,7)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød og smør (1,3,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Tirsdag
2 mar.
Varm ret
Brændende kærlighed med rødbeder (7,S)
Rig salat
Salat med hvidkål, rosiner, gulerødder, appelsin og æblevinaigrette (8)
Frokostsalat
Salat med broccoli, agurk og sorte bønner (7)
Pålægsbuffet
Hawaiisalami med ristede løg og remoulade (S,1,3)
Makrel i tomat (3)
Makrel i tomat (3)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød (1,3,7,8)
Ost
Dagens ost (1,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Onsdag
3 mar.
Varm ret
Stegt kylling med agurkesalat, rabarber, skysauce og små kartofler (1,6,7)
Rig salat
Blomkålssalat med yoghurt, karry og cashewnødder (7,8)
Frokostsalat
Avocadosalat med rødløg og soltørrede tomater serveret med dressing af balsamico og honning
Pålægsbuffet
Skinkesalat (S,3,7)
Oksebryst med peberrodssalat (6,7)
Oksebryst med peberrodssalat (6,7)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød (1,3,7,8)
Sødt
Appelsinkage (1,3,6,7)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Torsdag
4 mar.
Varm ret
Krydret oksekød i rød karry serveret med ris (1,6)
Rig salat
Pasta med pesto, forårsløg, semi-dried tomater (1,3,7)
Frokostsalat
Spidskålssalat med timian, citron og honning
Pålægsbuffet
Hamburgerryg med italiensk salat (S,3,7)
Kalkunbryst med paprika serveret med coleslaw (3,7)
Kalkunbryst med paprika serveret med coleslaw (3,7)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød og smør (1,3,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Fredag
5 mar.
Varm ret
Biksemad med rødbeder og bearnaisesauce (S,1,7)
Rig salat
Timianbagte gulerødder med linser og feldsalat (1)
Frokostsalat
Salat med edamamebønner, peberfrugt og spinat serveret med sauce verte (3,6,7)
Pålægsbuffet
Tomatiseret kyllingefilet med fennikel og ristede kerner (8)
Roastbeef med remoulade, ristede løg og peberrod (1,3)
Roastbeef med remoulade, ristede løg og peberrod (1,3)
Brød
Rugbrød og friskbagt brød (1,3,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
-
Varm ret
-
Salat
-
Rig salat
-
Salatbar
tilkøb
-
Pålæg
2
-
Ost
tirsdag
-
Lyst brød
-
Rugbrød
-
Smør
mandag og torsdag
-
Specialret
-
Kage
onsdag
-
Service
porcelæn, tilkøb af engangsservice





Få et tilbud på frokostordning fra Kokkens Frokost Køkken Fyn
- Det er gratis og uforpligtende.
- Vi kontakter dig med et tilbud på jeres nye frokostordning inden for 24 timer.
- Gør som mere end 600+ virksomheder i Danmark – få en frokostordning fra able®