Frokosten skal være spændende, smagsfuld, og varieret - hver dag! Frokosten skal være spændende, smagsfuld, og varieret - hver dag!

Frokosten skal være spændende, smagsfuld, og varieret - hver dag!

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. Brix Catering Brix Catering

  Brix Catering

  fra 52 kr.

  min. 10 kuverter

 2. Kokkens Frokost Køkken Jylland Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken Jylland

  fra 49 kr.

  min. 10 kuverter

 3. Hårby Slagteren Hårby Slagteren

  Hårby Slagteren

  fra 46 kr.

  min. 10 kuverter

En lækker frokostordning til dit firma i Herning

Vores frokostordninger tilpasses den enkelte virksomheds behov og ønsker. Vælg jeres favoritter blandt en bred vifte af veltilberedte måltider til frokostpausen. I kan skifte køkken når som helst ved ønsket om at prøve nye, lækre måltider. I kan varmt anbefales at prøve en populær frokostordning fra Hårby Slagtehus. Den fås til en favorabel pris fra kun 43 kroner per kuvert, når moms og levering eksluderes.

Vi har kunden i fokus

Vores vigtigste opgave er først og fremmest at efterleve kundens ønsker. Vi bestræber os på at opnå et serviceniveau, der er helt i top. Derfor tilbydes I en fast kontaktperson hos os. Vi tror på, at vi leverer optimalt ved at lytte til kunden, og vi er altid åbne for feedback, som du eller dine kollegaer måtte have.

Har I virksomhed i Herning, og har I spørgsmål eller mangler information om vores ordning? I så fald er I meget velkomne til at kontakte vores kundeservice. Vores erfarne konsulenter vil med garanti kunne rådgive jer. Vi kan kontaktes per mail eller telefonisk mellem klokken 8.00 og 15.00. Ring på 39 20 97 00, eller send en mail til hello@able.dk