Frokosten skal være spændende, smagsfuld, og varieret - hver dag! Frokosten skal være spændende, smagsfuld, og varieret - hver dag!

Frokosten skal være spændende, smagsfuld, og varieret - hver dag!

En lækker frokostordning til dit firma i Herning

Vores frokostordninger tilpasses den enkelte virksomheds behov og ønsker. Vælg jeres favoritter blandt en bred vifte af veltilberedte måltider til frokostpausen. I kan skifte køkken når som helst ved ønsket om at prøve nye, lækre måltider. I kan varmt anbefales at prøve en populær frokostordning fra Hårby Slagtehus. Den fås til en favorabel pris fra kun 43 kroner per kuvert, når moms og levering eksluderes.

Vi har kunden i fokus

Vores vigtigste opgave er først og fremmest at efterleve kundens ønsker. Vi bestræber os på at opnå et serviceniveau, der er helt i top. Derfor tilbydes I en fast kontaktperson hos os. Vi tror på, at vi leverer optimalt ved at lytte til kunden, og vi er altid åbne for feedback, som du eller dine kollegaer måtte have.

Har I virksomhed i Herning, og har I spørgsmål eller mangler information om vores ordning? I så fald er I meget velkomne til at kontakte vores kundeservice. Vores erfarne konsulenter vil med garanti kunne rådgive jer. Vi kan kontaktes per mail eller telefonisk mellem klokken 8.00 og 15.00. Ring på 39 20 97 00, eller send en mail til hello@able.dk

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

Velsmagende firmafrokost af anerkendte kokke

For at skabe et så bredt udvalg af frokostmåltider som muligt samarbejder vi med mere end 50 anerkendte køkkener. Fælles for køkkenerne er et højt niveau og stort fokus på kvalitet. I kan frit vælge mellem køkkenerne fra måltid til måltid.

Buffeterne udføres af professionelle kokke med flair for æstetiske anretninger og velsmagende råvarer. Vi samarbejder med kokke med mange års erfaring for at opnå glade og mætte kunder.

Sund og nærende frokostordning

Den rette kost kan få stor betydning for drivet og overskuddet i en virksomhed. På en travl arbejdsdag kan mange være tilbøjelige til at spise hurtige kulhydrater, og det er en skam, synes vi. Det synes vi især, fordi de hurtige kulhydrater nemt kan undgås ved brug af vores ordning.

Vi vil gerne tilbyde din virksomhed en sund kost med nærende råvarer, der giver jer ekstra energi til små som store arbejdsopgaver. Vi håber at kunne gøre ethvert frokostmåltid til noget, du og dine kolleager ser frem til og glædes over hver dag.