Find lige den frokostordning der passer dig Find lige den frokostordning der passer dig

Find lige den frokostordning der passer dig

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. Øland Øland

  Øland

  fra 59 kr.

  min. 10 kuverter

 2. Det Gode Køkken Det Gode Køkken

  Det Gode Køkken

  fra 43 kr.

  min. 10 kuverter

 3. Kokkens frokost Køkken Fyn Kokkens frokost Køkken Fyn

  Kokkens frokost Køkken Fyn

  fra 49 kr.

  min. 10 kuverter

 4. Havnens Gourmet Havnens Gourmet

  Havnens Gourmet

  fra 52 kr.

  min. 10 kuverter

Gør frokostordningen til en oplevelse i din virksomhed i Odense

I Odense og omegn tilbyder vi frokostordninger fra flere gode og velrenommerede køkkener. Med forskellige menuer at vælge imellem, sørger vi for at give vores kunder en frokostordning, hvor der er plads til forskellige smagsoplevelser.

Vi mener, at frokosten skal være en oplevelse og mere end den kedelige leverdreng klapsammen. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde en service med masser af plads til variation. Som kunde hos os har I mulighed for at mætte smagsløgene ved at skifte mellem vores forskellige køkkener i Odense. I kan også vælge at blive ved et af vores køkkener, hvis der er et af køkkenerne som I er særligt glade for.

I Odense og omegn har vi priser fra 45 kr. pr. kuvert.

Med øje for service og kvalitet – derfor skal du vælge en frokostordning hos os

Med en frokostordning hos os får dine kolleger et nemt og lækkert frokostmåltid, hvor der er kredset om detaljerne. Lad en dygtig kok tilberede en smagfuld frokostbuffet til jer og brug frokostpausen på at nyde et lækkert måltid.

Det er vigtigt for os at vores kunder altid er glade og tilfredse, med den service vi tilbyder. For at skabe den bedst mulige kundeservice, giver vi jer en fast kontaktperson. I kan altid skræddersy frokostbuffeten alt efter jeres specielle ønsker.

Vi garanterer dig og dine kollegaer en lækker frokost til enhver smag. For at gøre frokosten til en spændende og tilfredsstillende oplevelse i jeres virksomhed, kan det være en god idé at variere frokostbuffeten fra tid til anden. Derfor tilbyder vi en service med god plads til at skifte imellem forskellige køkkener og menuer.

Frokostpausen bør være et tidsrum man bruger til at samle tankerne, genoplade batterierne og få energi til at fortsætte dagens hårde arbejde. Hos os er det derfor i højsædet at sørge for, at vores kunder får en appetitlig og nærende frokostbuffet af høj kvalitet. Leveret lige til døren og klar til servering.