Frokosten skal være spændende, smagsfuld, og varieret - hver dag! Frokosten skal være spændende, smagsfuld, og varieret - hver dag!

Frokosten skal være spændende, smagsfuld, og varieret - hver dag!

Også i Aalborg, kan du gøre frokosten til noget særligt!

Med en frokostordning sikrer du at frokosten altid er i top, varieret, og spændende. Samtidig skaber frokosten rum, til social hygge og snak, når det bliver tid til at få noget nærende mad i maven. Vi leverer frokostordning i Aalborg direkte til døren, nemt og enkelt.

I kan dagligt give jeres mening til kende omkring maden via vores intuitive app, der sikrer at køkkenet altid har mulighed for at gøre frokostordningen endnu bedre. Skulle man alligevel have lyst til at prøve noget nyt, er der også gode nyheder. Man binder sig nemlig ikke til et enkelt køkken, men har derimod mulighed for at skifte rundt mellem vores forskellige køkkener. På den måde kan I variere jeres frokostordning i lige så høj grad som i syntes. Så er der altid nye specialiteter på bordet til de ansatte.

Frokostordningen i Aalborg giver ikke blot de ansatte en kulinarisk frokostoplevelse, men hjælper også med at styrke det sociale fællesskab i virksomheden ved at skabe et positivt samlingspunkt.
Herudover hjælper den nærende mad jer med at kunne præstere jeres yderste og holde energien oppe hele dagen.

Derfor skal du vælge os

Vores frokosttilbud er super fleksibelt, så det er nemt at tilpasse ordningen, så den passer bedst til jeres arbejdsplads.

Du kan altid regne med at kvaliteten er helt i top, og I skal ikke tænke på noget af det praktiske.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. Kokkens frokost Køkken Jylland Kokkens frokost Køkken Jylland

  Kokkens frokost Køkken Jylland

  fra 49 kr.

  min. 10 kuverter

 2. Majas Køkken Majas Køkken

  Majas Køkken

  fra 50 kr.

  min. 15 kuverter