Frokostordning i Nyborg? Frokostordning i Nyborg?

Frokostordning i Nyborg?

Scroll ned for at se mere.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

  1. Kokkens Frokost Køkken Fyn

    Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet i deres frokostordning. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende…

    Pris Fra 55,00 kr.
    Min. ordre 10 Pers.
    Åben køkken

able® er den største leverandør af frokostordninger i Nyborg

Et af arbejdsdagens højdepunkter er, når det er frokosttid. Så får du en tiltrængt pause fra arbejdet og kan slappe af og nyde et godt måltid mad i gode kollegaers selskab. De flade madpakkers tid er forbi. Til frokost vil de fleste gerne have noget mad, der er både sundt, velsmagende og varieret.

Netop disse krav kan vores frokostordning i Nyborg leve op til. Vi har et godt samarbejde med en lang række af skønne køkkener, som kan levere netop den frokost, som I efterspørger. Vi kan levere over alt i Nyborg. Bestil via vores velfungerende frokostordning, når I har brug for et måltid af høj kvalitet, som lige er klar til servering på det tidspunkt, I ønsker.

Der er også plads til jeres virksomhed i vores populære ordning.

Den fleksible frokostordning for erhvervskunder i Nyborg

Der findes mange skønne spisesteder og køkkener i Nyborg. Det betyder, at udvalget er virkelig stort. Da vi har aftaler med en stor del af dem, betyder det, at I kan få leveret jeres frokost fra mange forskellige køkkener. Når I vælger at abonnere på vores frokostordning, så kan I eventuelt holde fast ved en af vores mange samarbejdspartnere, eller I kan bruge et køkken i en periode og så skifte til et andet i den næste periode. På den måde kan I, i løbet af året, komme til at nyde godt af de forskellige frokosttilbud fra diverse køkkener, som er med i vores ordning.

Det betyder, at alle ansatte i jeres virksomhed får tilfredsstillet deres præferencer, hvad frokostmenuen angår, i løbet af en periode. Der er desuden mulighed for at lave visse ændringer enten i menuen eller i leverancen med ret kort varsel. I finder næppe en mere varieret og fleksibel frokostordning i Nyborg end vores.

Stor fleksibilitet

Ud over at vi altid leverer de valgte bestillinger til tiden, så gør vi også en stor dyd ud af altid at levere et frokostmåltid, der er både delikat, mættende og sundt.

I vores kasser finder I altid det, som I har bestilt, pakket ind og transporteret på forsvarlig vis, så det stadig ser lækkert ud, når I modtager det.

Desuden er det muligt at få lavet nogle individuelle ændringer i forhold til netop jeres arbejdsplads. Det, er der mange, der sætter stor pris på.

I forhold til det prismæssige kan I også finde store variation. I vores frokostordning findes måltider, der koster under 50 kroner, og der findes nogle, der er væsentligt dyrere.

Find jeres prisniveau, og få et godt tilbud.

Frokosten er et vigtigt måltid – og mere end bare frokost

Vi har brug for nogle gode, sunde måltider, for at vi kan fungere. Det gælder selvfølgelig også, når vi er på arbejde. Skal vi opretholde vores gode arbejdsglæde, vores gode humør og vores evne til at præstere, så skal der noget mad til.

Denne mad skal selvfølgelig være så sund og lækker som muligt. Det er godt for den enkelte medarbejder, og det er godt for virksomheden.

Der er mange gode grunde til at vælge at være med i vores frokostordning i Nyborg.