Frokostordning i Middelfart? Frokostordning i Middelfart?

Frokostordning i Middelfart?

Scroll ned for at se mere.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

  1. Kokkens Frokost Køkken Fyn

    Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet i deres frokostordning. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende…

    Pris Fra 55,00 kr.
    Min. ordre 10 Pers.
    Åben køkken

Smagfuld og nytænkende frokostordning i Middelfart

Forkæl smagsløgene med frokostordning i Middelfart 

Er I kørt sur i de samme tarvelige rugbrødsmadder på frokostbordet? Hos able® mener vi, at frokosten er et vigtigt afbræk midt på dagen, hvor energien skal fornyes og smagsløgene forkæles. 

Derfor har vi i samarbejde med en række spændende køkkener sammensat en frokostordning i Middelfart og omegn, hvor smage og råvarer sættes i fokus, så I får unikke smagsoplevelser. 

Vores kokke er stolte håndværkere, der sætter en ære i at sammensætte et nytænkende og spændende måltid mad, så I altid kan se frem til nye smage på frokostbordet. Samtidig får I inspiration til at udforske nye smagsoplevelser hjemme i jeres egne køkkener, så familien også kan få glæde af nye og spændende retter. 

Tilpas frokostordning i Middelfart efter jeres behov 

Frokosten skal tilpasses jeres ønsker og behov. Derfor har vi også flere forskellige typer køkkener at vælge imellem, hvad enten I er til eksotiske asiatiske retter, krydrede indiske specialiteter eller traditionelle danske måltider. Det er helt op til jer og jeres smagsløg. 

Dog er der ingen binding, og I kan derfor altid skifte mellem køkkenerne, hvis I ønsker at prøve flere forskellige kulinariske dele af verden. Hos able® kan vi sammensætte jeres frokostordning i Middelfart, så den passer præcis til jeres behov. 

Uanset om I er en lille eller stor virksomhed, kan I sikre jer nærende og spændende måltider fra vores mange køkkener. Vi mener, at det skal være muligt for alle at nyde en sund og varieret frokost.

Kontakt os, hvis vi skal sikre jer gode frokostoplevelser 

Vi arbejder hver dag for at give virksomheder landet over den gode frokostoplevelse – måske har I længe ønsket en sund og nærende frokostordning i Middelfart? Heldigvis er vi ikke længere end et telefonopkald væk. Vi sidder klar til at hjælpe jer godt i gang med en velsmagende firmafrokost, og har I spørgsmål til vores frokostløsninger, besvarer vi dem gerne. 

Ring til os på 39 20 97 00, eller send en mail til hello@able.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.