Mindre madspild, mere glæde! Mindre madspild, mere glæde!

Mindre madspild, mere glæde!

Vil du være med til at mindske madspild?

Ingen kan rigtig lide følelsen af at smide mad ud som andre har lagt kræfter og kærlighed i at tilberede. Derfor hjælper vi vores kunder med at reducere madspild og gøre bedst brug af den overskydende mad der måtte være efter en veloverstået frokost.

Skulle vi have vækket din appetit for at høre mere om en eller flere af vores madspildsløsninger?

Skriv en mail til os på care@able.dk eller ring til os på +4539209700. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem kl. 8.00 – 15.00.


Vi gør det let at få de rette mængder mad gennem vores app

Gennem vores app til både mobil og web, gør vi det let for den enkelte frokostspisende at til- og framelde sig frokosten fra dag til dag eller over længere perioder. Det eneste man skal huske er at framelde sig frokosten inden kl. 12 dagen før. På den måde sikrer vi at der ikke bliver over- eller underproduceret frokostkuverter og dermed undgår madspild i første omgang.

Appen skal hentes gratis i Google Play og Apple Appstore under navnet “Able”.


Giv maden nyt liv med Goodie Boxes og Goodie Bags

At ramme den præcise mængde mad hver eneste dag er en tæt på en umulig opgave. Skulle der være mad tilovers, så skal det ikke gå til spilde! Derfor tilbyder vi 100% komposterbare og bionedbrydelige to-go-bokse og -poser fremstillet af naturlig restprodukter fra sukkerrørsfremstilling.

Aftensmaden er hurtigt og nemt klaret, da det giver ens kollegaer mulighed for at tømme buffeten. Arbejder man sent, eller er bare lidt for træt til at stå i køkkenet efter en lang arbejdsdag, så er en Goodiebox den perfekte løsning.

Goodie Bags Goodie Bags

Goodie Bags

Goodie Bags er den prisvenlige model.

Bioposerne fra Maistic fungerer som almindelige fryseposer, men er lavet af bionedbrydelig plastik, som under varme ikke udleder kemikalier som almindelige fryseposer gør. Grundet det naturlige materiale, har poserne en levetid på et år, hvorefter poserne begynder at nedbrydes naturligt.

Poserne kommer i både 4- og 8-liters variant med henholdsvis 20 og 12 poser pr. rulle.

Pris: 11 kr. pr. rulle (0,55-0,91 kr. pr. pose)

Goodie Boxes Light Goodie Boxes Light

Goodie Boxes Light

Goodie Boxes Light er let at komme igang med og er til virksomheden med begrænset plads i køkkenet.


Pakken indeholder nemlig udelukkende bakker og låg. Rumfordelingen i bakkerne gør det let at adskille maden og med et låg lavet af bionedbrydelig plastik, er både bakke og låg komposterbart efter brug.

Pris: 3,99 kr. pr. boks og låg

Goodie Boxes Premium Goodie Boxes Premium

Goodie Boxes Premium

Goodie Boxes Premium er til jer, som gerne vil gøre det legende let at tage rester fra frokosten med hjem.

I pakken får du en lukkemaskine og tilhørende film, som sikrer at boksen bliver luftforseglet og hjælper med en sikker transport hjem. Lukkemaskinen er meget brugervenlig og kommer med en brugsanvisning samt en printvenlig introduktion som kan lægges ved siden af maskinen så ens kollegere ved hvordan de bruger den.

Pris: 2,99 kr. pr. boks og film
Leje af lukkemaskine: 380 kr./mdr.

Minimumsbestilling:

Ved bestilling af Goodie Bags og Goodie Boxes på over 1.200 kr. er levering gratis. Ved bestilling på under 1.200 kr. vil der blive tillagt et leveringsgebyr på 65 kr.

Ved bestiling af Good Boxes Premium vedlægges et enkeltgebyr på 350 kr. for returnering og rengøring af lukkemaskine.


Ikke en krumme går til spilde

Skulle man efter frokosten er veloverstået og aftensmadsridderne har været forbi stadig have madrester tilbage, er vi gået sammen med DAKA Refood for at tilbyde afhentning af bioorganisk madaffald.

Madaffaldet bliver smidt ud i affaldsbeholder, som bliver afhentet efter fast aftale eller efter behov. Herefter bliver det transporteret til et biogas- og energianlæg hvor det omdannes til biogas, biodiesel, el og gødning. 

Hos DAKA ReFood betaler man udelukkende pr. afhentning af ens bioorganiske madaffald. Simpelt, effektivt og gennemsigtigt.

refood spand refood spand

… Og vi er kun lige begyndt!

Alle priser er ekskl. moms.