Forfriskende drikkevarer

Sluk tørsten eller bare nyd en dejlig læskedrik til frokosten

Vi tilbyder et bredt sortiment af lækre drikkevarer til fornuftige priser. Så er det altid nemt for dig at forkæle kollegaerne og dig selv med forfriskninger til ganen. Er du til kolde sodavand, friskpresset juice eller juice shots? Så har vi lidt af hvert.

Drikkevarerne faktureres sammen med frokostordningen – så bliver det ikke lettere. Alt du skal gøre er at vælge, hvilke produkter I ønsker.


Ambrosia Group Ambrosia Group

Ambrosia Group

Med branchens største varesortiment, kan du få lige det du gerne vil have med Ambrosia Group. Her finder du alt fra sodavand, energidrik, vand, øl og meget mere. Skal i have fyldt køleskabet op med lidt af hvert, så se prislisten og udvalget herunder.

Se prisliste
WiSH by SEIMEI WiSH by SEIMEI

WiSH by SEIMEI

WiSH tilbyder 100% økologiske lækkerier i form af juice og shots. Fyld med friske, naturlige og gode egenskaber. Alle deres produkter er glutenfrie og veganske. De velsmagende drikke består bl.a. økologisk frugt, bær, grøntsager og glutenfri fuldkornshavre, så du kan blive fyldt op med det bedste fra naturen.

For at sikre friskheden og vitaminindholdet, er drikken flash pasteuriseret og herefter straks nedkølet. Derfor har den kort holdbarhed og skal opbevares på køl.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere?

Vores customer care sidde klar på +45 39 20 97 00 alle hverdage 8.00-15.00, eller på mail: care@able.dk.