Simply Chocolate

Simply Chocolate – able® – Frokostordninger for virksomheder

Simply Chocolate

En verden af smag og ansvar

Simply Chocolates historie begynder i de solbeskinnede marker i Afrika og Elfenbenskysten, hvor kakaoen til deres chokolade dyrkes med omhu og respekt for jorden. For Simply Chocolate handler det ikke bare om chokolade; det handler om et engagement i at styrke kakaofarmere og støtte bæredygtige dyrkningsmetoder gennem deres deltagelse i Cocoa Horizons Foundation. Denne forpligtelse til samfundet og planeten er indkapslet i hver eneste bid af deres chokolade.

Hos Simply Chocolate er “All Natural” mere end blot et løfte – det er en hellig gral. Deres chokoladebarer er skabt uden brug af pulver eller kunstige tilsætningsstoffer; i stedet insisterer de på det bedste, naturen har at tilbyde. Speltflagerne har det perfekte knæk, marcipanen er en oplevelse i sig selv, og karamellen er en symfoni af honning, sukker og smør. Hver mundfuld er en rejse gennem smagssansernes rige verden, hvor kvalitet er ikke blot en standard, men en selvfølge

Alle priser er ekskl. moms. og levering.


Simply Chocolate – able® – Frokostordninger for virksomheder

Chokolade i bites fra Simply Chocolate er mundrette bidder af den fineste premium chokolade. Bites fra Simply Chocolate er lavet af de bedste, naturlige råvarer og findes i et bredt udvalg af spændende varianter, som med garanti vil tilfredsstille dine smagsløg.

MINTY CINDY - BOX MED 75 STK. BITES MINTY CINDY - BOX MED 75 STK. BITES

MINTY CINDY – BOX MED 75 STK. BITES

Same, same but different
Den perfekte balance mellem den søde smag af chokolade, et lille hint af mint og det ekstra touch af matcha og knas. Limited edition chokoladen Minty Moment blev på rekordtid en ny favorit i mange chokoladehjerter. Og vi forstår godt hvorfor! Derfor er den udsøgte smagskombination nu en fast del af chokoladefamilien i nye smukke grønne klæder – og navnet Minty Cindy.

A fresh taste of spring vibes – all year around
Minty Cindy forener forårets magiske øjeblikke i en samlet smagsoplevelse. Omringet af premium mørk chokolade møder du et indre af hvid chokolade med et let hint af frisk mint blandet med matcha the og knas.

Pris: DKK 350

DARK MARCI - BOX MED 75 STK. BITES DARK MARCI - BOX MED 75 STK. BITES

DARK MARCI – BOX MED 75 STK. BITES

En oldie men uden tvivl en goldie
Nogle ting fungerer bare altid – specielt når det kommer til marcipan og mørk chokolade. For at peppe det hele lidt op har vi dobbeltovertrukket den.

Modsætninger mødes
Dobbelt lag af premium mørk chokolade med et center af marcipan lavet på mandler fra Valencia. Et raffineret mix af sødt og let bittert giver den her klassiker noget helt ekstraordinært.

Pris: DKK 350

GRAINY SUE - BOX MED 75 STK. BITES GRAINY SUE - BOX MED 75 STK. BITES

GRAINY SUE – BOX MED 75 STK. BITES

Oh my goodness
Vi har fyldt så meget karamelkærlighed og knasende peanuts i den her bar, at vi ikke havde andet valg, end at klæde hende i guld.

Tænk guldmedalje
Hjemmerørt base af karamel, peanuts, spelt og havre overtrukket med premium mørk chokolade. Den mørke chokoladeskal i kombination med et blødt, let sejt indre giver Sue en førsteplads i rigtig manges hjerter.

Pris: DKK 350

CREAMY CAROL - BOX MED 75 STK. BITES CREAMY CAROL - BOX MED 75 STK. BITES

CREAMY CAROL – BOX MED 75 STK. BITES

Den blødeste sjæl
Vi kender alle en særlig person med det blødeste indre. Den, der altid trøster dig, og har noget rart at byde ind med, så du føler dig helt på toppen. Mød Carol – hun er en af dem, vi alle har brug for i vores liv.

C for den mest cremede karamel
For fans af blød karamel er der ingen bedre end Carol. Forestil dig knækket af premium mørk chokolade mellem tænderne som en port til den blødeste, mest cremede karamel.

Pris: DKK 350

NEW GRAINY BILLY - BOX MED 75 STK. BITES NEW GRAINY BILLY - BOX MED 75 STK. BITES

NEW GRAINY BILLY – BOX MED 75 STK. BITES

Hello paradise
Billy burde i virkeligheden leveres sammen med et par klipklapper og en solhat. Den udsøgte smag af kokos får nemlig hurtigt dine tanker hen på krystal blåt hav og magiske solnedgange. Og hvem elsker ikke det? Lad dig forføre af drømmen om uberørte palmestrande og nyd en Grainy Billy bite – nu overtrukket med den lækreste premium mælkechokolade.

En twistet klassiker
Et cremet mix af kokos, hvid chokolade og tranebær overtrukket med premium mælkechokolade. En perfekt smagsoplevelse til dig, der elsker kokos, sol og sommer.


Pris: DKK 350

LOVE AT FIRST BITE - BOX MED 75 STK. CRISPY CARRIE BITES LOVE AT FIRST BITE - BOX MED 75 STK. CRISPY CARRIE BITES

LOVE AT FIRST BITE – BOX MED 75 STK. CRISPY CARRIE BITES

Til de dage, du aldrig glemmer
Her har du den perfekte chokolade, når du skal fejre kærligheden – et bryllup, en stor fødselsdag, en studenterfest, et jubilæum, et event, et baby-shower eller et af livets andre store begivenheder. De æstetisk smukke chokolader vil uden tvivl sætte smil på læben og pryde dine gæsters smagsløg. Fordi vi står inde for vores ord; Love at first bite.

Crispy Carrie. Behøver vi at sige mere?
Et miks af flagesalt og knasende hjemmelavede karamelstykker omfavnet i den blødeste frakke af premium mælkechokolade.

Pris: DKK 350

SALTY FRED - BOX MED 75 STK. BITES SALTY FRED - BOX MED 75 STK. BITES

SALTY FRED – BOX MED 75 STK. BITES

The perfect bite
Dine smagsløg vil takke dig, det sekund den mørke chokolade rammer din tunge. Og når de saltede mandler langsomt bryder chokoladen – tjah, dine smagsløg bliver nok aldrig helt de samme igen. Vores Salty Fred bites er en ideel lille bid kvalitets mørk chokolade, som du kan nyde efter et måltid eller måske til en god kop kaffe?

Sødt og salt = Yin & Yang
Premium mørk chokolade med ristede, saltede mandler, kendt for deres altid høje kvalitet. Det salte hint og den frugtige chokolade er i perfekt balance.

Pris: DKK 350

MY ONE AND ONLY - BOX MED 75 STK. PERSIAN PERRY BITES MY ONE AND ONLY - BOX MED 75 STK. PERSIAN PERRY BITES

MY ONE AND ONLY – BOX MED 75 STK. PERSIAN PERRY BITES

Always and forever
Her har du den perfekte chokolade, når du skal fejre kærligheden – et bryllup, en stor fødselsdag, en studenterfest, et jubilæum, et event, et baby-shower eller et af livets andre store begivenheder. De æstetisk smukke chokolader vil uden tvivl sætte smil på læben og pryde dine gæsters smagsløg. Når først du smager chokoladen, så ved du, hvorfor vi kalder den My One and Only.

Perry, you are mine
Premium hvid chokolade med ægte persisk lakrids, som også leverer på knas. Lakridsen er en smule mere bitter end alm. blød lakrids, og er derfor et perfekt modspil til den søde, hvide chokolade.


Pris: DKK 350

SOLID MIX - BOX MED 75 STK. BITES SOLID MIX - BOX MED 75 STK. BITES

SOLID MIX – BOX MED 75 STK. BITES

Vores mest populære box med mix bites, der uden tvivl vil tilgodese enhver chokolademund. Her får du en mørk, en mælk og en hvid chokolade bestående af:

Crispy Carrie er knasende karamel, flagesalt og premium mælkechokolade.
Salty Fred er saltede, ristede mandler og premium mørk chokolade.
Persian Perry er persisk lakrids og premium hvid chokolade.

Pris: DKK 350

GRAINY MIX - BOX MED 75 STK. BITES GRAINY MIX - BOX MED 75 STK. BITES

GRAINY MIX – BOX MED 75 STK. BITES

Den perfekte kombination af bites med chokoladeovertræk i de fineste forårsfarver, der båder taler til øjnene og til maven. En kombination med lidt for enhver smag:

Dark Marci er blød marcipan af valenciamandler og et ydre af dobbelt lag premium mørk chokolade.
Creamy Carol er et indre af blød karamel og et ydre af premium mørk chokolade
Grainy Sue har et saftigt indre af havre, spelt, peanuts og karamel samt et ydre af premium mørk chokolade.

Pris: DKK 350


Har du spørgsmål eller vil du høre mere, er du velkommen til at skrive til care@able.dk for mere information.

Bestil slik og snacks som en del af din frokostordning

Vi ved at den gode frokost er med til at skabe energi og overskud. Når vi spiser godt og varieret, er vi med til at sikre gode forudsætninger for vores krop – men hvad med at drysse lidt ekstra lækkert oven i? Hen ad dagen kan energien dale, og nogen gange har vi bare brug for en ekstra lille pick me up. Som en del af vores sortiment, har du mulighed for at tilkøbe sunde snacks og slik til kontoret. På den måde, kan du sprede lidt ekstra glæde, lidt ekstra energi og lidt ekstra hygge hen over dagen. Hvad end det er som snacks til mødet, til fredagen eller bare til kaffen.

Ud over Simply Chocolate, tilbyder vi også andre typer af slik og snacks til kontoret. Er du til en sundere snack, kan du også tilvælge vores frugtordning.