Frokosten skal være spændende, smagsfuld, og varieret - hver dag! Frokosten skal være spændende, smagsfuld, og varieret - hver dag!

Frokosten skal være spændende, smagsfuld, og varieret - hver dag!

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

  1. Kokkens Frokost Køkken Jylland

    Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende kvaliteten af råvarerne...

    Pris Fra 49,00 kr.
    Min. ordre 10. Pers.
    Åben køkken

Frokostordning i Aalborg, der får tænderne til at løbe i vand

Få en frokostordning i Aalborg, der er skræddersyet til jeres behov

Drømmer I om en frokostordning, der er værd at se frem til – hver dag? Hos able® tilbyder vi et stort udvalg af spændende køkkener. Køkkener der hver dag gør deres bedste for at sammensætte frokostordninger i Aalborg og resten af landet, som får tænderne til at løbe i vand. Vores køkkener bruger kun de bedste råvarer, så I får en sund, spændende, smagfuld og varieret frokost.

 

Vi tror fuldt og fast på, at frokosten er afgørende del af enhver arbejdsdag – og derfor lægger vi os hver dag i selen for at kunne tilbyde jer en frokostordning, der giver mening for jer.

Fleksibel frokostordning i Aalborg: Her er, hvad du får med able®

Hos able® kan I selv skræddersy og tilpasse jeres frokostordning, som det passer jer. Har I lyst til at prøve noget nyt? Så kan I nemt selv skifte mellem vores mange spændende køkkener, ligesom I også kan justere antallet af frokoster.

 

Frokosten behøver nemlig langt fra at være kedelig eller ensartet. Det kan I være sikre på, at den ikke bliver, når I kan gå på opdagelse i de mange spændende og professionelle køkkener, som vi tilbyder.

 

I kan nemt selv justere jeres firmafrokost i Aalborg via vores smarte app – og for os betyder det heller ikke noget, om I søger frokostordning til en lille virksomhed eller til en større. Vi synes nemlig, at en lækker frokost hører sig til på alle arbejdspladser.

Skal frokosten i Aalborg være spændende, varieret og smagfuld? Kontakt os i dag

En frokostordning i Aalborg er ikke bare en kulinarisk oplevelse for jer hver eneste dag – en god frokost, der kan samle de ansatte, er også med til at styrke det sociale fællesskab, fordi der skabes et positivt samlingssted.

 

Er I nysgerrige på, om en frokostordning til et kontor i Aalborg er lige det, I leder efter? I kan altid kontakte os, hvis I har spørgsmål, og vi sidder altid klar til at hjælpe.

 

I fanger os i vores åbningstider på telefon 39 20 97 00. I kan også sende en e-mail i vores retning på hello@able.dk – så vender vi tilbage til jer, så snart vi kan.