Frugt fra Frugt.dk

Se hele det friske udvalg af økologisk og konventionel frugt her.

Alle priser er ekskl. moms. og levering.


Basis Frugtkurv Basis Frugtkurv

Basis Frugtkurv

I denne kurv får du glæden ved de traditionelle og velkendte håndfrugter som banan, æble og pære. Frugterne i vores basis frugtkurve er lette at gå til og ikke uden grund blandt de mest populære frugter i Danmark. I sæsonen er æblerne danske og uden for sæsonen varierer de i sort og oprindelsesland. Dette er for at sikre, at du til enhver tid får den bedste smag og kvalitet.

Fra 65,- kr.

Luksus Frugtkurv Luksus Frugtkurv

Luksus Frugtkurv

Luksus frugtkurven er til dig, som ønsker stor variation i frugtkurven, såvel sorter som varianter. I sæsonen kan du sætte tænderne i de saftige nektariner og ferskner og du får dermed sommeren lige ind på arbejdspladsen. Frugtkurven er som regel toppet med vindruer.

Fra 75,- kr.

Økologisk Frugtkurv Økologisk Frugtkurv

Økologisk Frugtkurv

“Hos Frugt.dk bliver den økologiske frugt pakket og transporteret så nænsomt som muligt og for at øge frugtens holdbarhed bliver frugten altid opbevaret i kølerum. Kurvene bliver under transport overtrukket med en fødevaregodkendt ventileret plastpose.

Frugten i kurven består primært af håndfrugter, men for at variere indeholder den også sæsonens frugter.”

Fra 75,- kr.

Er du til sprøde æbler, friske bananer, saftige pærer og meget mere?

Hos Frugt.dk kan du få din frugtkurv, lige som du ønsker. Er du mest til en basis frugtkurv fyldt med lækre håndfrugter, lige til at gå til, eller er du mere til en luksuskurv, der altid indeholder flere varianter og sorter af frugter toppet med lækkerier som fx stenfrie vindruer, nødder, eller fortrækker du en økologisk kurv med førsteklasses frugt, så kan vi også tilbyde dette.

Er der lige netop ingen af kurvenes sammensætninger, der appellerer til dig? Så har du også muligheden for helt selv at sammensætte din egen frugtkurv, som tilbydes både økologisk og konventionel.