Økologisk frugt fra Aarstiderne

Se hele det friske udvalg af økologisk frugt her.

Alle priser er ekskl. moms. og levering.


Blandet Frugtkasse Blandet Frugtkasse

Blandet Frugtkasse

Frugten man finder i de Blandede Frugtkasser er varierende håndfrugt af 3-5 typer og kan spises, uden at du skal til at finde kniven frem — lige til at gå til.

Blandet Frugtpose med omkring 20 stk.: 99 kr.
Lille Blandet Frugtkasse med omkring 40 stk.: 185 kr.
Mellem Blandet Frugtkasse med omkring 55 stk.: 249 kr.
Stor Blandet Frugtkasse med omkring 85 stk.: 355 kr.
Den Grønne Frugtkasse med omkring 30 stk.: 179 kr.

Frankly juice Frankly juice

Frankly juice

Økologisk ingefærshot fra Frankly, 6 cl.

Indeholder frisk, koldpresset ingefær, æble og citron – og intet andet. Juicen er upasteuriseret.

Pris 195 kr. (20 stk. a 6 cl.)

Er du til sprøde æbler, friske bananer, saftige pærer og meget mere?

Økologien var her først og har altid været her. Længe før anvendelsen af pesticider, kemikalier. Naturen giver os alt, hvad vi har brug for, men vi har i lang tid taget for os af retterne uden at tænke over konsekvenserne.

Sandheden er, at naturen sagtens kan undvære os, men vi kan ikke leve uden den. Det er derfor vigtigt at vi værner om den, for at sikre en grønnere fremtid. Tilbage til økologien – til rene og sunde råvarer, som er gode for både miljø og mennesker.

Fra omtanke til handling

Det er blevet vores tur til at give tilbage til naturen og behandle den med omtanke, så vi kan blive ved med at nyde godt af sunde råvarer og rent drikkevand. Heldigvis er der ikke langt fra omtanke til handling.

Hos able® tager vi hver eneste dag små skridt for at være en del af løsningen frem for en del af problemet. Vi er derfor ret stolte over at have taget et stort og vigtigt skridt med Aarstiderne som leverandør af 100% økologisk frugt.

Økologisk frugt er hverdagskost

Omtanken for miljøet følger Aarstiderne, uanset om de er i marken, i køkkenet eller på landevejen. Alle frugter og grøntsager er fri for sprøjtemidler, kemikalier og voksbehandlinger, som findes i mange konventionelt dyrkede råvarer. I stedet får du rene, naturlige råvarer fulde af smag og sundhed.

Råvarer fra Aarstiderne er mærket med det danske ø-mærke, som viser, at der er tale om et statskontrolleret økologisk produkt, eller det europæiske økologimærke, der betyder, at råvarerne opfylder EU’s krav for økologisk landbrugsproduktion. Men det er ikke kun økologi, der er en mærkesag, det samme gælder CO2-aftrykket.

Siden 2006 har Aarstiderne ført kontrol med CO2-udledningen, fra råvarerne forlader avlerne, og til kasserne lander på bordet. Og de arbejder konstant på at blive bedre til at passe på natur og mennesker, hvor blandt andet CO2-regnskabet spiller en væsentlig rolle.

Frugt og grøntsager leveres derfor direkte fra avlerne, hvilket betyder, at transporten fra mark til mund er kortere og udleder mindre CO2. Aarstidernes ’No flight policy’ betyder endvidere, at frugt og grønt ikke transporteres med fly. Og det er der en god grund til, for CO2-udslippet er rent faktisk femten gange større, når frugt og grønt bliver fløjet frem for kørt eller sejlet.

Gør noget godt for dig selv og for naturen

Vores økologiske frugtordning fra Aarstiderne er blot første skridt af mange på vejen mod en grønnere fremtid. Hver dag gør vi også en helhjertet indsats for at forbruge mindre plastik i vores emballage, mindske madspild hos vores kunder og køkkener, og så gør vi meget ud af at tilbyde lokale råvarer og mere plantebaserede måltider.

Ved at gentænke maden og dens vej til tallerkenen kan vi spare en del på klimaregningen, men der er også store besparelser på bundlinjen for virksomheder ved at vælge den grønne vej, fordi madspild i høj grad også er spild af penge, og kød er en kostbar post på menuen.

Ingen kan redde verden på egen hånd, men vi er hver især i stand til at gøre en forskel. Og sammen kan vi gøre en verden til forskel. Hos able® er vi allerede godt i gang med at bevæge os mod en mere bæredygtig fremtid. Vil du med?

Alle priser er ekskl. moms og levering. Levering koster 39,- kr.