WiSH by SEIMEI

I Nakskov på Lolland udvikler og produceres ærlige og innovative kvalitetsfødevarer under navnet WiSH by SEiMEi. 

Produkterne fra serien WiSH by SEiMEi er udelukkende produceret af friske, økologiske højkvalitets råvarer, hvilket kommer til udtryk i den kraftfulde og naturlige smag. Det er ikke kun produkterne der skal være af en høj kvalitet.

SEiMEi bestræber sig på at være en virksomhed, der spiller en positiv rolle i samfundet. Deres produkter er skabt med hensyn til – og i respekt for mennesker, naturen og ikke mindst miljøet.

Alle priser er ekskl. moms.

Frugtjuice og smoothie Frugtjuice og smoothie

Frugtjuice og smoothie

WiSH frugtjuice er udelukkende lavet af økologiske bær og frugter. Der tilsættes aldrig konserveringsmidler, tilsætningsstoffer eller sukker. Alle drikkevarer er derfor altid helt som naturen har tilladt det.

WiSH smoothie er cremet og lækker, fordi den indeholder fintformalet økologisk, glutenfri havre som er blandet i deres koldpressede juice. På den måde er WiSH smoothie et godt mellemmåltid uden tilsat sukker eller andre unødvendigheder.

250 ml. – 17,50 kr.

Ingefærshot Ingefærshot

Ingefærshot

WiSH ingefærshot er den perfekte måde at starte din dag rigtigt på. Det er frisk, økologisk ingefær fra Peru, blandet med frugter og grøntsager. Der er masser af ”bid” i disse små flasker, som vil glæde enhver, der elsker ingefær.

Findes i tre varianter:
– Ingefær/æble/lime
– Ingefær/rødbede/æble/lime/chili
– Ingefær/gulerod/æble/gurkemeje/lime.

90 ml. – 12,50 kr.