Vil du være med til at redefinere frokostmarkedet? Vil du være med til at redefinere frokostmarkedet?
Søges: Plantebaseret Chef Evangelist

Vil du være med til at redefinere frokostmarkedet?

Søges: Inspirerende kok med et hjerte der brænder for den plantebaserede trend


able®, Danmarks største frokostleverandør som årligt leverer 3 mio. måltider, har sat sig selv i centrum af den vigtige mission at tage hele Danmarks frokostoplevelse til nye højder og løfte standarden for hvad en frokost skaber af madglæde, ernæring og samvær. Vi vil rykke fordomme gennem kvalitet og nytænkning, skabe fornyet opmærksomhed og interesse for håndværket bag frokostbuffeten, samt inspirere køkkener til at levere spændende og velsmagende frokoster skabt med omtanke for mennesker og planeten.
Til at løfte denne vigtige opgave, har vi brug for dig, en kompetent og motiveret fagperson, til at træde ind i vores nyoprettet Food Quality afdeling, som vores Chef Evangelist. Føler du dig kaldet til at arbejde i et kærligt & dynamisk team for en meningsfyldt sag, så er vi stedet for dig.

Vi ser et uforløst potentiale for at skabe relationer og råderum, sådan at det bliver mere givende og meningsfuldt at være både frokostspiser og frokostkøkken. Det skal være muligt for branchens dygtige kokke at engagere sig helhjertet i råvarer, menusammensætning og at skabe udviklende rammer for deres medarbejdere. Idag opererer mange frokostkøkkener med en presset økonomi og har svært ved at se en fremtid for sig, hvor de kan følge med kundernes stigende krav og ønsker, uden at gå på kompromis med råvarevalg, arbejdsprocesser, og deres faglige stolthed. Frokostmarkedet skal opgraderes, det skal gentænkes hvordan vi spiser frokost på arbejdspladsen, og fremtidens model for relationer mellem frokostkøkken og kunde skal redefineres, så frokosten kan opnå sit fulde potentiale som en værdifuld del af den moderne arbejdsplads.

Stillingen

Som vores Chef Evangelist vil du bidrage til vores team med konkrete erfaringer og indsigter i hvad det vil sige at drive et velfungerende og kvalitetsholdigt frokostkøkken. Du vil til daglig støtte vores 50+ samarbejdskøkkener gennem inspiration, træning og uddannelse, være med til at udvikle nye køkkener baseret på deres kunnen og imødekommenhed, samt udvikle og drive nye koncepter og tiltag i samarbejde med eksterne partnere.  

Med din dybe viden og indsigt i at lave fremragende mad til mange, kan du træde ind hos hvert enkelt af vores samarbejdskøkkener og gå struktureret og effektivt til værks med formålet at løfte køkkenets niveau på tværs af et eller flere områder såsom smag og menusammensætning, plantebaserede retter, præsentationen og den sensoriske oplevelse, indkøb af råvarer efter sæson, økologi, og oprindelse, planlægning af produktionsproces, økonomi og medarbejderledelse. 

Sidst, og ikke mindst, vil du spille en central rolle i at inspirere og oplære vores køkkener i de spændende kulinariske muligheder det alsidige planteunivers tilbyder, hvordan man omlægger sin produktion til at være mere plantebaseret og derigennem være en katalysator for positive forandring for sundhed, dyrevelfærd og planeten.

Kan du genkende dig selv i, at du…

Stillingen er fuldtid med en attraktiv lønpakke og fleksible arbejdstider. Opstart ønskes hurtigst muligt. 

Vi vil elske at høre, hvorfor du føler dig kaldet til denne mulighed med 10-15 autentiske sætninger. Derudover vil vi meget gerne se dit CV (eller fyldestgørende Linkedin profil) og tilhørende referencer. Dette bedes du sende til vores Head of Food Quality, Daniel, på [email protected]. Så er bolden på vores banehalvdel, hvorefter vi vil besvare alle henvendelser hurtigst muligt.