Letz Minis Letz Minis

Letz Minis

København

Letz Minis

Letz Minis er klassiske canapéer inspireret af sushiens forunderlige verden og henvender sig til selskaber, virksomheder og organisationer.

Med en japansk udgave af den klassiske kanapé tilbyder LETZ MINIS et spændende og æstetisk alternativ til traditionel receptionsmad. På menuen finder du et bredt udvalg af kanapéer lige fra de klassiske med oksekød og laks til mere eksperimenterende udgaver med tuntatar, tempurarejer og teriyaki kylling. Der er selvfølgelig mulighed for at slutte af med lidt til den søde tand i form af vores lækre brownies og chokolademacarons.

De små mundfulde fyldt med smag kan nydes stående og kræver intet andet end en serviet. De er altså det oplagte valg til receptioner, lanceringer og andre events, hvor du gerne vil byde dine gæster på noget let og lækkert. LETZ MINIS kan kombineres med traditionel sushi eller stå alene – det er helt op til dig.

Sammensæt din egen receptionsbuffet med Letz Minis

Hver canapé koster 21 kr. pr. stk. ekskl. moms. Minimum bestilling 100 stk. i alt og minimum 8 stk. af hver slags.

I vælger selv om jeres canapéer skal laves på lyst eller mørkt brød. Menuerne kan også sammensættes efter jeres ønsker, så I får de canapéer, I bedst kan lide.

Prøv også Letz Minis menuer:

De Små Receptionsmenuer, 6 stykker pr. kuvert, 96 kr. ekskl. moms.

Menu 1:

Menu 2:

*Vælg mellem mørkt eller lyst brød.

Den Store Receptionsmenu, 10 stykker pr. kuvert, 160 kr. ekskl. moms.

*Vælg mellem mørkt eller lyst brød.

Frokostmenu, 12 stykker pr. kuvert, 192 kr. ekskl. moms.

Forret

Hovedret

Dessert

*Vælg mellem mørkt eller lyst brød.