Øland Øland

Øland

Se menuen
Øland
Frokostkøkken
10 Pers.
10-200 pers. 59 kr.
+ levering

Ølands frokostordning er en sund og varieret frokostordning til firmaer, som ønsker en enkel og velsmagende løsning, der giver point på både klima og sundhedskontoen.

Vi tilbyder en frokostordning tilberedt fra bunden, med sæsonens økologiske råvarer. Altid frisklavet, pænt anrettet og leveret til døren. Vi ønsker at anvende så mange lokale fynske produkter som muligt. Vi leverer hver dag en bæredygtig frokost med smag, fantasi og kærlighed som bygger på høj kvalitet og opfindsomhed. Hos Øland støtter vi op om 6 af FNs 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling, og fokuserer på, at fremstille økologiske, sunde, mættende og varierede retter til en fair pris.

Øland har guldmærket i Økologi, og det betyder at vi bruger mellem 90 – 100% økologiske råvarer, i vores køkken. Vi er stolte af vores dygtige lokale avlere fra Sydfyn og Odense området, og ønsker at bruge dem så meget som muligt. Vi leverer hver dag en bæredygtig frokost med smag, fantasi og kærlighed, som bygger på høj kvalitet og opfindsomhed.

 1. Varm ret

 2. Salat

 3. Rig salat

 4. Salatbar

 5. Pålæg

 6. Ost

 7. Lyst brød

 8. Rugbrød

 9. Smør

 10. Specialret

 11. Kage

 12. Service