Øland

Ølands frokostordning er en sund og varieret frokostordning til firmaer, som ønsker en enkel og velsmagende løsning, der giver point på både klima og sundhedskontoen.

Vi tilbyder en frokostordning tilberedt fra bunden, med sæsonens økologiske råvarer. Altid frisklavet, pænt anrettet og leveret til døren. Vi ønsker at anvende så mange lokale fynske produkter som muligt. Vi leverer hver dag en bæredygtig frokost med smag, fantasi og kærlighed som bygger på høj kvalitet og opfindsomhed. Hos Øland støtter vi op om 6 af FNs 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling, og fokuserer på, at fremstille økologiske, sunde, mættende og varierede retter til en fair pris.

Øland har guldmærket i Økologi, og det betyder at vi bruger mellem 90 – 100% økologiske råvarer, i vores køkken. Vi er stolte af vores dygtige lokale avlere fra Sydfyn og Odense området, og ønsker at bruge dem så meget som muligt. Vi leverer hver dag en bæredygtig frokost med smag, fantasi og kærlighed, som bygger på høj kvalitet og opfindsomhed.

Få et gratis tilbud fra dette køkken

Få et tilbud på frokostordning fra Øland

  • Det er gratis og uforpligtende.
  • Vi kontakter dig med et tilbud på jeres nye frokostordning inden for 24 timer.
  • Gør som mere end 600+ virksomheder i Danmark – få en frokostordning fra able®

Kom igang med ny frokostordning

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Andre køkkener, du måske er interesseret i

Se alle køkkener i Odense

Havnens Gourmet

Bag Havnens gourmet står Merete Hansen. Hun er en stolt kvinde, der gennem sin store faglige kunnen og sit engagement leverer én af Odenses bedste...

Pris Fra 52,00 kr.
Min. ordre 10. Pers.
Åben køkken

Kokkens Frokost Køkken Fyn

Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende kvaliteten af råvarerne...

Pris Fra 49,00 kr.
Min. ordre 10. Pers.
Åben køkken