Green Wave – det grønne alternativ Green Wave – det grønne alternativ

Green Wave – det grønne alternativ

Se menuen
  Green Wave – det grønne alternativ
  Frokostkøkken
  5 Pers.
  5-24 pers. 58 kr. 25-50 pers. 56 kr. 51-79 pers. 54 kr. 80+ pers. 52 kr.
  + levering

  Menuen til alle der ønsker et grønt frokostmåltid uden kød og hvor den bærende inspiration, er det plantebaserede måltid. Vi laver mad fra bunden med respekt for kokkefagets traditioner, og vi er ikke bange for at udfordre den konventionelle opfattelse af en god frokostordning.

  Menuerne er enten veganske eller vegetarmad. Af og til bruger vi fisk og æg til udvalgte retter, hovedelementerne er sæsonens friske grøntsager af god kvalitet. Vi serverer flere mindre retter, der er afstemt ift. den samlede menu. Dog er der kælet så meget for de enkeltstående menu-elementer, at de sagtens kan stå for sig selv uafhængigt de øvrige retter.

  Vi er store fans af lækre spreads, autentiske pestoer, hjemmebagt brød og toppings der akkompagnerer hinanden. Ugens kage er afløst af ugens søde ting, der fx. kan være en vegansk mandel-citron cookie eller en hjemmelavet myslibar med rosiner og chokolade.

  1. Varm ret


  2. Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, array given in /nas/content/live/ablefood/wp-content/themes/able-theme/single-kitchen.php on line 339
  3. Salat

  4. Rig salat

  5. Salatbar

  6. Pålæg

   2

  7. Ost

  8. Lyst Brød

  9. Rugbrød

  10. Smør

  11. Specialret

   dagens snack

  12. Kage

   torsdag

  13. Service

   porcelæn/melamin


  Notice: Undefined variable: term_id_array in /nas/content/live/ablefood/wp-content/themes/able-theme/footer.php on line 94