Godt & Grøn

Efter 15 år som køkkenchef for eksempelvis Meyers frokost, og Sharkhouse catering, har jeg valgt at starte mit eget frokostkøkken med et grønnere udgangspunkt – mindre kød men stadig masser af velsmag, og med fokus på økologi og bæredygtighed.
Jeg mener vi skal blive bedre til at nyde sæsonens friske grøntsager, tilberedt med masser af umami fra kød eller andre umamikilder så som svampe, løg og tomat.

Øjvind Friberg

Få et gratis tilbud fra dette køkken

Få et tilbud på frokostordning fra Godt & Grøn

  • Det er gratis og uforpligtende.
  • Vi kontakter dig med et tilbud på jeres nye frokostordning inden for 24 timer.
  • Gør som mere end 600+ virksomheder i Danmark – få en frokostordning fra able®

Kom igang med ny frokostordning

Andre køkkener, du måske er interesseret i

Se alle køkkener i København

Grand B

Grand B Balance er et nyt frokostkoncept med udgangspunkt i Nordsjælland. Med afsæt i det anti-inflammatoriske køkken, der med nøje udvalgte...

Pris Fra 51 kr.
Min. ordre 10. Pers.
Åben køkken

Maaltidet

Hos Maaltidet lægger vi vægt på smag og variation i vores frokostbuffet. Vi opfylder behovet for både traditionel dansk frokost, vegetarisk mad,...

Pris Fra 52 kr.
Min. ordre 10. Pers.
Åben køkken
cofoco

Cofoco Food

Cofoco Food leverer en frokostordning med stort fokus på lokale råvarer, økologi og dyrevelfærd. Håndværket og den gode kvalitet, som...

Pris Fra 57 kr.
Min. ordre 5. Pers.
Åben køkken

Mayfair Lunch

Mayfair Lunch leverer frokostbuffet til dig og dit personale af højeste kvalitet og på et gastronomisk højt niveau. Vi laver frokost af gode og...

Pris Fra 57 kr.
Min. ordre 10. Pers.
Åben køkken