Global Gastro er køkkenet for for jer der vil have en lækker frokost hvor alt er lavet fra bunden. Der er et stort udvalg med både 3 pålæg og 3 salater hver dag, og inspirationen er international. Kokkene hos Global Gastro kræser om hver en detalje i jeres frokostordning, og der er noget for enhver smag. Derudover så laves kagen ofte af Sweet Valentine konditori, så der er garanti for høj kagekvalitet. Velbekomme!

Global Gastro
Se menuenGlobal Gastro
Frokostkøkken
5 Pers.
5-24 pers. 59 kr.
25-49 pers. 58 kr.
50+ pers. 57 kr.
+ levering
+ levering
Mandag
25 jan.
Dagens ret
Oksekødsstroganoff med møre oksekødsstrimler med gulerod, perleløg og svampe i cremet paprikasauce (1,7) serveret med lune ris
Vegetar
Linsestroganoff lavet på belugalinser gulerod, perleløg og svampe i cremet paprikasauce (1,7) serveret med lune ris
Pålægsbuffet
Kalkunbryst, urtesalat og chipotlemayonnaise (3) (Portion/Buffet)
Skiver af torskerogn, remoulade, citron og dild (3) (Buffet)
Grov skinkesalat, grønne bønner, kartoffel og sennep (3,7,S) (Buffet)
Skiver af torskerogn, remoulade, citron og dild (3) (Buffet)
Grov skinkesalat, grønne bønner, kartoffel og sennep (3,7,S) (Buffet)
Fyldig salat
Blandet grøn salat, quinoa, blomkål og citrusolie (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Bulgur, broccoli, æble, peberfrugt, mynte og æbleeddike (1) (Buffet)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Tirsdag
26 jan.
Dagens ret
Grillet kylling på spyd i sataysauce toppet med hakkede peanuts og ristet kokos (8)
Dampede nudler vendt med stegte grøntsager og sursød sauce (1)
Dampede nudler vendt med stegte grøntsager og sursød sauce (1)
Vegetar
Grillet tofu på spyd i sataysauce toppet med hakkede peanuts og ristet kokos (6,8)
Dampede nudler vendt med stegte grøntsager og sursød sauce (1)
Dampede nudler vendt med stegte grøntsager og sursød sauce (1)
Pålægsbuffet
Italiensk salami, artiskoksalat og basilikums creme (3,7) (Portion/Buffet)
Pastrami, pickles og høvlet peberrod (Buffet)
Karrysild, løg, æble og æg (3,7) (Buffet)
Pastrami, pickles og høvlet peberrod (Buffet)
Karrysild, løg, æble og æg (3,7) (Buffet)
Fyldig salat
Asiatisk gomasalat med daikon, rød spidskål, hvidkål, broccoli og sort sesam (3) (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Puy-linser, haricots verts, radiser, rucola og sennepsvinaigrette med urter (Buffet)
Ost
Dagens oste (7)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Onsdag
27 jan.
Dagens ret
Pasta tortellini i cremet parmesansauce med skinke, ristet bacon, spinat og svampe (1,7,S)
Vegetar
Pasta tortellini i cremet parmesansauce med spinat og svampe (1,7)
Pålægsbuffet
Roastbeef, jordskokkechips og kold bearnaise (3,7) (Portion/Buffet)
Terrin af svinebryst, råmarineret rødbede og dijonnaise (3,7,S) (Buffet)
Hønsesalat med karry, champignon og grillet peberfrugt (3,7) (Buffet)
Terrin af svinebryst, råmarineret rødbede og dijonnaise (3,7,S) (Buffet)
Hønsesalat med karry, champignon og grillet peberfrugt (3,7) (Buffet)
Fyldig salat
Tomatsalat, agurk, 2 slags oliven, rødløg og feta (7) (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Fennikelsalat, ærter, gule beder og stegte kartofler (Buffet)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Torsdag
28 jan.
Dagens ret
Stegte libanesiske oksekofta rørt med spidskommen, kanel, koriander og hvidløg i fyldig tomatsauce (1,3,7) serveret med risonipilaf med olivenolie og persille (1)
Vegetar
Libanesiske soyaproteinskofta rørt med spidskommen, kanel, koriander og hvidløg i fyldig tomatsauce (1,3,6,7) serveret med risonipilaf med olivenolie og persille (1)
Pålægsbuffet
Baba ganoush (bagt auberginedip) med røget paprika, tahini og citron (7) (Portion(Buffet)
Skiver af stegt kylling, radise og blomkålspuré (7) (Buffet)
Chorizo, svampemayonnaise og mizuna (3,S) (Buffet)
Skiver af stegt kylling, radise og blomkålspuré (7) (Buffet)
Chorizo, svampemayonnaise og mizuna (3,S) (Buffet)
Fyldig salat
Blandede sprøde salater, revet squash, gulerod, peberfrugt og hvidløgsolie (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Bagt græskar, ristede kikærter, edamamebønner, granatæble og grillet halloumi (7) (Buffet)
Kage
Banan-chokolade-trifli med toffeecreme og ristet nøddecrumble (8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Fredag
29 jan.
Dagens ret
Pandestegt nakkekotelet i flødeestragonsauce med timianbagte pastinakker (1,7,S) serveret med grov kartoffelpuré med smør og mælk (1)
Vegetar
Pandestegt selleribøf i flødeestragonsauce med timianbagte pastinakker (1,7) serveret med grov kartoffelpuré med smør og mælk (1)
Pålægsbuffet
Laksesalat rørt med mascarpone, revet citron, ærter, asparges og dild (3,7) (Portion/Buffet)
Kyllingesalami, grøn oliventapenade og rød mizuna (Buffet)
Halve æg, rejer og dildmayonnaise (2,3) (Buffet)
Kyllingesalami, grøn oliventapenade og rød mizuna (Buffet)
Halve æg, rejer og dildmayonnaise (2,3) (Buffet)
Fyldig salat
Kornsalat, grillede vinterrødder og snittede krydderurter (1) (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Ristet rosenkål, kastanjer, rødløg og æble (Buffet)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Mandag
1 feb.
Dagens ret
Tandoori chicken, marineret kylling med yoghurt, paprika, gurkemeje og ingefær grillet i ovn (7) serveret med kartoffelcurry med spinat, ærter og kokosmælk
Vegetar
Dhal lavet på røde linser med gulerod, løg, peberfrugt og krydderier serveret med kartoffelcurry med spinat, ærter og kokosmælk
Pålægsbuffet
Honningskinke, fennikel og rævesauce (S) (Portion/Buffet)
Dyrlægens natmad, løg, sky og karse (1,3,7,S) (Buffet)
Tunsalat, kapers, majs, peberfrugt og dildmayonnaise (3)
Dyrlægens natmad, løg, sky og karse (1,3,7,S) (Buffet)
Tunsalat, kapers, majs, peberfrugt og dildmayonnaise (3)
Fyldig salat
Grov indisk raita, kål, tomat, agurk, mynteyoghurt og nigellafrø (7) (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Broccolibuketter, mangochutney og ristet kokos (Buffet)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Tirsdag
2 feb.
Dagens ret
Oksekødslasagne med rodfrugter og bechamelsauce (1,7)
Vegetar
Rodfrugtlasagne med bechamelsauce (1,7)
Pålægsbuffet
Æggesalat, karry og karse (3) (Portion/Buffet)
Oksesalami, urteremoulade og ristede løg (Buffet)
Helstegt kamfilet, rødkål, svesker og appelsin (S) (Buffet)
Oksesalami, urteremoulade og ristede løg (Buffet)
Helstegt kamfilet, rødkål, svesker og appelsin (S) (Buffet)
Fyldig salat
Tomat, bagt aubergine, squash, rucola og basilikumpesto (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Sprød hjertesalat, oliven, syltet paprika og agurk (Buffet)
Ost
Dagens oste (7) (Buffet)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Onsdag
3 feb.
Dagens ret
Friterede barbecuekødboller rørt på magert svinekød, i røget tomatsauce med fennikelfrø og brun farin (1,3,7,S) serveret med mac and cheese med Gruyere, cheddar og paprika (1,7)
Vegetar
Friterede barbecuekødboller rørt på soyaprotein, i røget tomatsauce med fennikelfrø og brun farin (1,3,7) serveret med mac and cheese med Gruyere, cheddar og paprika (1,7)
Pålægsbuffet
Kogt oksebryst, agurk og peberrodscreme (3,7) (Portion/Buffet)
Kyllingepølse med rødbedespread (7) (Buffet)
Surimisalat, hvide asparges, ærter og sweet chili (3,7) (Buffet)
Kyllingepølse med rødbedespread (7) (Buffet)
Surimisalat, hvide asparges, ærter og sweet chili (3,7) (Buffet)
Fyldig salat
Klassisk amerikansk coleslaw (3,7) (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Variation af bønner, bladselleri, avocado, lime og persille (Buffet)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Torsdag
4 feb.
Dagens ret
Stykker af kalvetykkam braiseret i safran sauce med ristet chorizo, aubergine og squash (1) serveret med muslingepasta vendt i soltørret tomatpesto og rucola (1)
Vegetar
Portionstærte fyldt med ratatouille tilsmagt med rosmarin og bagt med feta (1,3,7)
Pålægsbuffet
Bornholmersalat af røget makrel, hakket æg, radise og purløg (3) (Portion/Buffet)
Kalkunbryst med grillet auberginedip (3,7) (Buffet)
Skovsvampepaté, cornichons, svampe og plukket persille (1,3,7,S) (Buffet)
Kalkunbryst med grillet auberginedip (3,7) (Buffet)
Skovsvampepaté, cornichons, svampe og plukket persille (1,3,7,S) (Buffet)
Fyldig salat
Fennikel, haricots verts, gulerod, bulls blood og olie-eddike-marinade (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Blomkål, bolschebeder, ærter og dild (Buffet)
Kage
Gulerods muffins med creme cheese frosting (1,3,7)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Fredag
5 feb.
Dagens ret
Hakkedrenge i skysovs med bløde løg og agurkesalat (1,7) serveret med kartofler vendt med olivenolie og persille
Vegetar
Bønnekrebinet med grønt sky, bløde løg og agurkesalat (1,3,7) serveret med kartofler vendt med olivenolie og persille
Pålægsbuffet
Wienersalat af kalkunpølse, grillet peber, hvidløg og chili (3,7) (Portion/Buffet)
Serranoskinke, melon, mizuna og saltristede græskarkerner
Skiver af stegt kyllingebryst, bacon, hjertesalat og karrycreme (3,7) (Buffet)
Serranoskinke, melon, mizuna og saltristede græskarkerner
Skiver af stegt kyllingebryst, bacon, hjertesalat og karrycreme (3,7) (Buffet)
Fyldig salat
Cæsarsalat, croutons og parmesan (1,3,7) (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Bagte rødbeder, quinoa, spinat og honning (Buffet)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Mandag
8 feb.
Dagens ret
Boller i karry med æble, løg og porre (1,3,7,S)
Dampede ris
Dampede ris
Vegetar
Selleriboller i karry med æble, løg og porre (1,3,7)
Lune ris
Lune ris
Pålægsbuffet
Paprikakalkun, blomkålspuré og feldsalat (7) (Portion/Buffet)
Vitello tonnado, semi-dried tomat, rucola og tunsauce (3,7) (Buffet)
Dildsild, kapers og rødløg (3,7) (Buffet)
Vitello tonnado, semi-dried tomat, rucola og tunsauce (3,7) (Buffet)
Dildsild, kapers og rødløg (3,7) (Buffet)
Fyldig salat
Gulerods-rødkåls-råkost, presset appelsin, rosiner og ristede kerner (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Fennikel, grønkål, blomkål og peberfrugter (Buffet)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Tirsdag
9 feb.
Dagens ret
Coq au vin
Kylling i rødvin med perleløg, gulerod og timian (1)
Grov kartoffelpuré med rodfrugter, smør og mælk (7)
Kylling i rødvin med perleløg, gulerod og timian (1)
Grov kartoffelpuré med rodfrugter, smør og mælk (7)
Vegetar
Shepherd's pie lavet på sojaprotein, selleri, ærter, gulerod og toppet med kartoffelpuré (3,6,7)
Pålægsbuffet
Æggesalat, broccoli, ristet bacon og avocadocreme (3,7,S) (Portion/Buffet)
Hamburgerryg, italiensk salat og ærteskud (3,7) (Buffet)
Chorizo, mizuna og paprikatapenade (S) (Buffet)
Hamburgerryg, italiensk salat og ærteskud (3,7) (Buffet)
Chorizo, mizuna og paprikatapenade (S) (Buffet)
Fyldig salat
Savojkål, ristede mandler, blåbær og olie-eddike-dressing (8) (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Hvedekernesalat, squash, fennikel og cherrytomat (1) (Buffet)
Ost
Dagens oste (7)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Onsdag
10 feb.
Dagens ret
Strimler af oksemørbrad i østerssauce med svampe, porrer, bambus og peberfrugt
Nudler (1)
Nudler (1)
Vegetar
Stegte ris med æg, svampe, porrer, bambus og peberfrugt (3)
Pålægsbuffet
Kartoffelmad, estragon, røget mayonnaise og ristede løg (3) (Portion/Buffet)
Pebersalami, pickles og høvlet peberrod (S) (Buffet)
Skaldyrssalat med surimi og reje, ristet sesamcreme og forårsløg (2,3,7) (Buffet)
Pebersalami, pickles og høvlet peberrod (S) (Buffet)
Skaldyrssalat med surimi og reje, ristet sesamcreme og forårsløg (2,3,7) (Buffet)
Fyldig salat
Asiatisk kålsalat, daikon, spidskål, ærter og sweet chili (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Hokkaidogræskar, grønkål, feta, granatæble og nødder (7,8) (Buffet)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Torsdag
11 feb.
Dagens ret
Tarteletter med høns i asparges (1,7) (2 per person)
Vegetar
Vegetartartelet med asparges, gulerod, hvide bønner og ærter (1,7)
Pålægsbuffet
Fuglekvidder, løg, sennep og snittede purløg (3,7,S) (Portion/Buffet)
Terrin af svinebryst med persille, æble-kål-salat vendt i citrusyoghurt (7,S) (Buffet)
Torskerogn, frisée, citron og sauce tartare (3,7) (Buffet)
Terrin af svinebryst med persille, æble-kål-salat vendt i citrusyoghurt (7,S) (Buffet)
Torskerogn, frisée, citron og sauce tartare (3,7) (Buffet)
Fyldig salat
Broccolisalat, rødløg, grønne bønner og ristede solsikkekerner (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Kartoffelsalat, agurk, radise, rygeost og purløg (3,7) (Buffet)
Kage
Cheese cake med havre crunch, kirsebærsauce og hvid chokolade (1,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Fredag
12 feb.
Dagens ret
Persisk simreret af nakkefilet med linser, løg, selleri, kanel og allehånde (S)
Lunt naanbrød (1)
Lunt naanbrød (1)
Vegetar
Indisk dhal med linser, gulerod, løg, selleri, kanel og allehånde
Lunt naanbrød (1)
Lunt naanbrød (1)
Pålægsbuffet
Kogt oksebryst med gulerodshummus (7) (Portion/Buffet)
Rullepølse, sky, løg og karse (S) (Buffet)
Hønsesalat, blomkål, radise og rygeost (3,7) (Buffet)
Rullepølse, sky, løg og karse (S) (Buffet)
Hønsesalat, blomkål, radise og rygeost (3,7) (Buffet)
Fyldig salat
Blandede grønne blade, majs, tomat, agurk og thousand island dressing (3,7) (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Couscoussalat, abrikos, mynte, peberfrugter og olivenolie (1) (Buffet)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Mandag
15 feb.
Dagens ret
Chili con carne med kidneybønner, løg, majs, paprika og mørk chokolade
Krydrede tortillachips
Rørt creme fraiche (7) (Buffet)
Krydrede tortillachips
Rørt creme fraiche (7) (Buffet)
Vegetar
Chili sin carne af soyaprotein med kidneybønner, løg, majs, paprika og mørk chokolade (6)
Krydrede tortillachips
Rørt creme fraiche (7) (Buffet)
Krydrede tortillachips
Rørt creme fraiche (7) (Buffet)
Pålægsbuffet
Æggesalat, bladselleri, peberrod, sennep og dild (3) (Portion/Buffet)
Kartoffelspegepølse, remoulade, ristede løg og karse (3,S) (Buffet)
Mortadella, broccolini og italiensk salat (3,7,S) (Buffet)
Kartoffelspegepølse, remoulade, ristede løg og karse (3,S) (Buffet)
Mortadella, broccolini og italiensk salat (3,7,S) (Buffet)
Fyldig salat
Mexicansk inspireret cæsarsalat, tomat, agurk, gul peber, avocadocreme og oregano (3,7) (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Speltsalat, revet gulerod, spinat, radise, presset lime og koriander (1) (Buffet)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Tirsdag
16 feb.
Dagens ret
Stegte kødboller rørt på magert svinekød med salvie, hvidløg, paprika og revet mozzarella i rig tomatsauce (1,3,7,S)
Pasta penne med basilikumpesto og rucola (1)
Pasta penne med basilikumpesto og rucola (1)
Vegetar
Stegt kødboller rørt på bønneprotein med salvie, hvidløg, paprika og revet mozzarella i rig tomatsauce (1,3,7)
Pasta penne med basilikumpesto og rucola (1)
Pasta penne med basilikumpesto og rucola (1)
Pålægsbuffet
Kalkunchorizo, artiskokhjerter og svampecreme (3,7) (Portion/Buffet)
Halve æg, tomat, agurk og purløgsmayonnaise (3) (Buffet)
Sommersalat, agurk, radise og purløg (3,7) (Buffet)
Halve æg, tomat, agurk og purløgsmayonnaise (3) (Buffet)
Sommersalat, agurk, radise og purløg (3,7) (Buffet)
Fyldig salat
Torvets grønne blade, peberfrugt, majs, croutoner, balsamico og parmesan (1,7) (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Bagte squash, syltede rødløg, oliven, tomat, grillet halloumi og persille
Ost
Dagens oste (7)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Onsdag
17 feb.
Dagens ret
Indisk chicken Jalfrezi med tomater, peberfrugt, gurkemeje, koriander, spidskommen, chili og garam masala
Rispilaf med løg, ærter og spinat
Rispilaf med løg, ærter og spinat
Vegetar
Indisk chickpea Jalfrezi med tomater, peberfrugt, gurkemeje, koriander, spidskommen, chili og garam masala
Rispilaf med løg, ærter og spinat
Rispilaf med løg, ærter og spinat
Pålægsbuffet
Provencepaté, cornichoner og syltet rødbede (1,3,7,S) (Portion/Buffet)
Røget medister, syltede asier og dijonsennep (1,3,7,S) (Buffet)
Tunsalat, majs, kapers og dildcreme (3,7) (Buffet)
Røget medister, syltede asier og dijonsennep (1,3,7,S) (Buffet)
Tunsalat, majs, kapers og dildcreme (3,7) (Buffet)
Fyldig salat
Karryslaw med 3 slags kål, spirer og nigellafrø (3,7) (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Marokkansk gulerodssalat, clementin, kikærter, abrikos og spinat (Buffet)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Torsdag
18 feb.
Dagens ret
Lakselasagne (1,7)
Stykker af fersk laks vendt i cremet mornay sauce med spinat, svampe og revet citronskal
Stykker af fersk laks vendt i cremet mornay sauce med spinat, svampe og revet citronskal
Vegetar
Spinat-svampe-lasagne (1,7)
Stegte blandede skovsvampe vendt i cremet mornay sauce med spinat og revet citronskal
Stegte blandede skovsvampe vendt i cremet mornay sauce med spinat og revet citronskal
Pålægsbuffet
Roastbeef, jordskokkechips og kold bearnaise (3,7) (Portion/Buffet)
Fennikelsalami, crudité og grøn oliventapenade (S) (Buffet)
Fransk hønsesalat, champignon, linser og estragon (3,7) (Buffet)
Fennikelsalami, crudité og grøn oliventapenade (S) (Buffet)
Fransk hønsesalat, champignon, linser og estragon (3,7) (Buffet)
Fyldig salat
Let blandet grøn salat, grønne bønner, radise, ærter og syltede rødløg (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Bagt pastinak, quinoa, friséesalat, gule beder og syltet ribs (Buffet)
Kage
Snickers cupcakes (1,3,7,8)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Fredag
19 feb.
Dagens ret
Gammeldags oksesteg i egen sky med pastinakker, tyttebær og agurkesalat (1,7)
Kogte kartofler vendt med smør og persille (7)
Kogte kartofler vendt med smør og persille (7)
Vegetar
Stegt bønnebøf i grønt sky med pastinakker, tyttebær og agurkesalat (1,7)
Kogte kartofler vendt med smør og persille (7)
Kogte kartofler vendt med smør og persille (7)
Pålægsbuffet
Pandestegt spinatfrikadelle med cremet rødkålssalat tilsmagt med sennep (1,3,7,S) (Portion/Buffet)
Skiver af helstegt svinemørbrad, bløde løg og brøndkarse (S) (Buffet)
Laksemousse rørt med mascarpone, ærter, asparges og dild (3,7) (Buffet)
Skiver af helstegt svinemørbrad, bløde løg og brøndkarse (S) (Buffet)
Laksemousse rørt med mascarpone, ærter, asparges og dild (3,7) (Buffet)
Fyldig salat
Waldorffsalat, bladselleri, druer, æbler og ristet hasselnød (3,7,8) (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Broccoli, blomkål, stegt champignon, ristede græskarkerner og grov sennepsvinaigrette (Buffet)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Mandag
22 feb.
Dagens ret
Stroganoff lavet på mørt oksekød med svampe, gulerod og løg i cremet paprika sauce (1,7)
Lune ris toppet med forårsløg og persille
Lune ris toppet med forårsløg og persille
Vegetar
Stroganoff lavet på skovsvampe, gulerod og løg i cremet paprikasauce (1,7)
Lune ris toppet med forårsløg og persille
Lune ris toppet med forårsløg og persille
Pålægsbuffet
Oksebryst, peberrodscreme og spirer (3,7) (Portion/Buffet)
Kalkun med spinat, peberfrugt og aioli (3,7) (Buffet)
Rødbedesild, drueagurk, kapers og æg (3,7) (Buffet)
Kalkun med spinat, peberfrugt og aioli (3,7) (Buffet)
Rødbedesild, drueagurk, kapers og æg (3,7) (Buffet)
Fyldig salat
Tomatsalat, feta, oliven, rødløg, agurk og olivenolie (7) (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Puy linser, grønkål, bulls blood og radise (Buffet)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Tirsdag
23 feb.
Dagens ret
Smokey barbecue chicken med stegte majs, grillet peber og koriander
Kartoffelmos rørt med bagt hvidløg, parmesan og persille (7)
Kartoffelmos rørt med bagt hvidløg, parmesan og persille (7)
Vegetar
Portionstærte fyldt med ratatouille og toppet med fetacrumble (1,3,7)
Pålægsbuffet
Grov skinkesalat, rødløg og drueagurk (3,7,S) (Portion/Buffet)
Kyllingesalami med krydret tomatchutney (Buffet)
Paté, syltede asier og karse (1,3,7,S) (Buffet)
Kyllingesalami med krydret tomatchutney (Buffet)
Paté, syltede asier og karse (1,3,7,S) (Buffet)
Fyldig salat
Klassisk amerikansk coleslaw (3,7) (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Bønnesalat, tomat, agurk, rucola og citrus (Buffet)
Ost
Dagens oste (7) (Buffet)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Onsdag
24 feb.
Dagens ret
Stegte indiske kødboller rørt på magert svinekød med varme krydderier i garam masala sauce (1,3,7,S)
Lun hvedekernebiryani (1)
Lun hvedekernebiryani (1)
Vegetar
Indisk dhal med linser, søde kartofler, spinat, ærter og varme krydderier
Lun hvedekernebiryani (1)
Lun hvedekernebiryani (1)
Pålægsbuffet
Saltkød, blomkålspuré og karse (7) (Portion/Buffet)
Terrin af svinebryst med persille, grillet græskar og drueagurkecreme (3,7,S) (Buffet)
Surimi salat, sweet chili, lime og ristet sesam (3,7) (Buffet)
Terrin af svinebryst med persille, grillet græskar og drueagurkecreme (3,7,S) (Buffet)
Surimi salat, sweet chili, lime og ristet sesam (3,7) (Buffet)
Fyldig salat
Grov agurke-kåltzatziki med mynte, persille og hvidløg (7) (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Ristede kikærter, blomkål, spinat -og tahin (Buffet)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Torsdag
25 feb.
Dagens ret
Thai fiskefrikadeller rørt på torsk, rød karry, ingefær, limeblade og citrongræs (1,3,7)
Dampet nudelsalat vendt med soya, fiskesauce, lime og palmesukker (1,6)
Hjemme lavet sursød sauce (Buffet)
Dampet nudelsalat vendt med soya, fiskesauce, lime og palmesukker (1,6)
Hjemme lavet sursød sauce (Buffet)
Vegetar
Thai tofufrikadeller med rød karry, ingefær, limeblade og citrongræs (1,3,6,7)
Dampet nudelsalat vendt med soya, lime og palmesukker (1,6)
Dampet nudelsalat vendt med soya, lime og palmesukker (1,6)
Pålægsbuffet
Æggesalat, ristet karry og karse (3) ( Portion/Buffet)
Roastbeef, urteremoulade, ristede løg og høvlet peberrod (3) (Buffet)
Skiver af stegt kyllingebryst, hjertesalat, grønne tomater og sauce tartare (3,7) (Buffet)
Roastbeef, urteremoulade, ristede løg og høvlet peberrod (3) (Buffet)
Skiver af stegt kyllingebryst, hjertesalat, grønne tomater og sauce tartare (3,7) (Buffet)
Fyldig salat
Broccolibuketter, ananasmarmelade og ristede kokosflager (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Asiatisk kålsalat, daikon, spidskål, soyabønner, gulerod og gomadressing (3,6,7) (Buffet)
Kage
Chokolademousse med baileys, vaniljeskum og karamelliseret popcorn (3,7)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Fredag
26 feb.
Dagens ret
Shawarma med løg, peberfrugt og krydderier (1,7)
Lunt fladbrød (1)
Hjemmelavet harrisa (chili paste) (Buffet)
Lunt fladbrød (1)
Hjemmelavet harrisa (chili paste) (Buffet)
Vegetar
Falafel med hummus tilsmagt med tahini og sumak (1)
Lunt fladbrød (1)
Hjemmelavet harrisa (chili paste) (Buffet)
Lunt fladbrød (1)
Hjemmelavet harrisa (chili paste) (Buffet)
Pålægsbuffet
Grillet auberginedip, hvidløg, citron og røget paprika (7) (Potion/Buffet)
Kalkunsalami med sauce romanesco (Buffet)
Chorizo, mizuna, ristede pinjekerner og parmesanflager (7) (Buffet)
Kalkunsalami med sauce romanesco (Buffet)
Chorizo, mizuna, ristede pinjekerner og parmesanflager (7) (Buffet)
Fyldig salat
Let blandet grøn salat med tomat, agurk, rødløg, persille og creme fraiche dressing (7) (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Couscous, variation af paprika, dadler, mynte og citrusolie (1) (Buffet)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Mandag
1 mar.
Dagens ret
Italiensk simrekasserolle lavet på kalvetykkam i fyldig tomatsauce med squash, aubergine, hvidløg og rosmarin (H)
Fuldkornspasta vendt med soltørret tomat, rucola og basilikumpesto (1)
Fuldkornspasta vendt med soltørret tomat, rucola og basilikumpesto (1)
Vegetar
Kødboller lavet på soyaprotein i fyldigtomat sauce med squash, aubergine, hvidløg og rosmarin (6,H)
Fuldkornspasta vendt med soltørret tomat, rucola og basilikumpesto (1)
Fuldkornspasta vendt med soltørret tomat, rucola og basilikumpesto (1)
Pålægsbuffet
Hønsesalat, blomkål, radise og rygeost (3,7) (Portion/Buffet)
Serranoskinke, melon, mizuna og saltristede græskarkerner (S) (Buffet)
Paprikakalkun, syltet peberfrugt og karrysalat (3,7) (Buffet)
Serranoskinke, melon, mizuna og saltristede græskarkerner (S) (Buffet)
Paprikakalkun, syltet peberfrugt og karrysalat (3,7) (Buffet)
Fyldig salat
Grøn bønnesalat, fennikel, syltede rødløg, oliven og bulls blood (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Snittet savoykål, gulerod, bladselleri og brændte blommer (Buffet)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Tirsdag
2 mar.
Dagens ret
Pandestegt svinekotelet med ristet bacon, svampe, gulerod og peberfrugt vendt i cremet paprikasauce (1,7,S)
Lune ris
Lune ris
Vegetar
Tortellinipasta vendt med svampe, peberfrugt, mizuna, fløde og parmesan (1,7)
Pålægsbuffet
Kartoffelmad, røget estragonmayonnaise, ristede løg og kørvel (3) (Portion/Buffet)
Vitello tonnato, rucola, soltørret tomat, parmesan og tunsauce (3,7) (Buffet)
Grønne sild, rødløg, kapers og dild (3,7) (Buffet)
Vitello tonnato, rucola, soltørret tomat, parmesan og tunsauce (3,7) (Buffet)
Grønne sild, rødløg, kapers og dild (3,7) (Buffet)
Fyldig salat
Bagte rødbeder, æbler, peberrodsyoghurt, knust hasselnød og blåbær (7,8) (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Broccolibukketer, rosiner, ristet solsikke og sennep-honningcreme (3,7)
Ost
Dagens oste med tilbehør (7) (Buffet)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Onsdag
3 mar.
Dagens ret
Butter chicken lavet på kokosmælk, smør og varme krydderier toppet med ristede mandler (7,8)
Lunt naanbrød (1)
Lunt naanbrød (1)
Vegetar
Kikærter i smørsauce lavet på kokosmælk med løg, spinat, ærter og varme krydderier toppet med ristede mandler (7,8)
Lunt naanbrød (1)
Lunt naanbrød (1)
Pålægsbuffet
Halve æg, bladselleri, russisk salat og karse (1,3,7) Portion/Buffet)
Madagaskarsalami med chipotlecreme (3,7) (Buffet)
Tunsalat, majs, peberfrugt, dild og kapers (3,7) (Buffet)
Madagaskarsalami med chipotlecreme (3,7) (Buffet)
Tunsalat, majs, peberfrugt, dild og kapers (3,7) (Buffet)
Fyldig salat
Agurke-myntesalat med spinat, radise og tomat (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Belugalinser, mango, grønkål, edamamebønner og granatæble (Buffet)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Torsdag
4 mar.
Dagens ret
Bøf lindstrøm med rødbede, kapers, høvlet peberrod og skysovs (1,7)
Dampede kartofler vendt med smør og persille (7)
Dampede kartofler vendt med smør og persille (7)
Vegetar
Rødbedebøf i grønt sky toppet med kapers og høvlet peberrod (1,7)
Dampede kartofler vendt med smør og persille (7)
Dampede kartofler vendt med smør og persille (7)
Pålægsbuffet
Wienersalat, bagt knoldselleri, løg og sennepscreme (3,7) (Portion/Buffet)
Kalverullepølse, syltede løg, sky og brøndkarse (Buffet)
Skiver af torskerogn, citron, frisée og sauce tartare (3,7) (Buffet)
Kalverullepølse, syltede løg, sky og brøndkarse (Buffet)
Skiver af torskerogn, citron, frisée og sauce tartare (3,7) (Buffet)
Fyldig salat
Let blandet grøn salat, gule og røde cherrytomater, ærter og saltristede græskarkerner (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Rosenkålsalat, bagte vinterrødder, gule beder og radicchio (Buffet)
Kage
Oreo-muffins (1,3,7)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
Fredag
5 mar.
Dagens ret
Rødvinsbraiseret grillkølle i egen sky, timian og vinterrødder (1,S)
Grov rodfrugtmos med smør og mælk (7)
Grov rodfrugtmos med smør og mælk (7)
Vegetar
Shepherd's pie med gulerod, bladselleri, løg og soyaprotein gratineret med kartoffelpuré og cheddar (1,3,6,7)
Pålægsbuffet
Stegt kyllingefrikadelle med salvie, hvidløg og græskarpuré (1,3,7) (Portion/Buffet)
Kogt oksebryst, æble-peberrodssalat og ærteskud (3,7) (Buffet)
Cremet rejesalat, ærter, forårsløg, revet citron og dild (2,3,7) (Buffet)
Kogt oksebryst, æble-peberrodssalat og ærteskud (3,7) (Buffet)
Cremet rejesalat, ærter, forårsløg, revet citron og dild (2,3,7) (Buffet)
Fyldig salat
Cæsarsalat, parmesan og croutoner (1,3,7) (Portion/Buffet)
Inspirationssalat
Conchigliepasta, semi-dried tomat, 2 slags oliven, feta og squash (1,7) (Buffet)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød
-
Varm ret
-
Salat
-
Rig salat
2
-
Salatbar
-
Pålæg
3, den ene altid pålægssalat
-
Ost
tirsdag og fredag
-
Lyst brød
-
Rugbrød
-
Smør
tilkøb
-
Specialret
-
Kage
torsdag
-
Service
melamin, tilkøb af engangsservice
Dette køkken tilbyder mere
end bare frokost
Tilkøb | |
---|---|
Klassisk platte | 167,00 kr. |
Tapas platte | 147,00 kr. |
Sandwich | 44,00 kr. |
Trekantsandwich | 25,00 kr. |
Smørrebrød | 31,00 kr. |
Brunch | 154,00 kr. |
Luksus brunch | 167,00 kr. |
Kage | 19,00 kr. |
Udskåret frugt | 8,00 kr. |
Crudité | 8,00 kr. |






Få et tilbud på frokostordning fra Global Gastro
- Det er gratis og uforpligtende.
- Vi kontakter dig med et tilbud på jeres nye frokostordning inden for 24 timer.
- Gør som mere end 600+ virksomheder i Danmark – få en frokostordning fra able®