City Catering drives af Jacob, som har tårnhøje krav til de friske og gerne lokale råvarer, de bygger frokosten op omkring. De har mere end 15 års erfaring med catering og en umættelig fælles glæde for mad. City Catering laver en varieret og sæsonbetonet buffet inspireret af både danske og sydlandske madtraditioner.

City Catering – Den Lille
Se menuenCity Catering – Den Lille
Frokostkøkken
10 Pers.
10-24 pers. 46 kr.
25-49 pers. 45 kr.
50+ pers. 44 kr.
+ levering
+ levering
Mandag
1 feb.
Varm ret
Beef curry, oksekød serveret i grøn karrysauce med kokosmælk, citrongræs, ingefær, hvidløg og friske grøntsager serveret med ris (H)
Grøn ret
Nudler vendt med tørrede svampe, bambus, pak choi, ristet tofu, sesam, chili og persille (1,6,H)
Kreativ let salat
Blomkål, radiser, ærter, ristede græskarkerner, kørvel, purløg og mild sennepsdressing (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Romanie, iceberg, rød salat og napolitana med agurk, ananas og gulerødder
Pålæg
Rejesalat med 2 slags asparges, ærter, citron og dild (3,7) (Portionspakket)
Svinemørbrad med bløde løg, surt og karse (S)
Svinemørbrad med bløde løg, surt og karse (S)
Brød
Hjemmebagt rugbrød og italiensk grovbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Tirsdag
2 feb.
Varm ret
Friterede italienske kødboller med friske krydderurter i tomatsauce serveret med pasta penne i basilikumpesto med parmesan (1,3,7,H,S)
Grøn ret
Arabisk kikærtecurry med ristet blomkål, søde kartofler, garam masala, hvidløg og persille (H)
Kreativ let salat
Tomatsalat med 2 slags oliven, peberfrugt, salatløg, feta, basilikum, persille og olivenolie (7) (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Frillice, rucola, hjertesalat og feldsalat med gulerødder, ærter og melon
Pålæg
Oksecuvette med remoulade, ristede løg og surt (3) (Portionspakket)
Bagt laks vendt i urtecreme, citron, frisée og dild (3,7)
Bagt laks vendt i urtecreme, citron, frisée og dild (3,7)
Brød
Hjemmebagt rugbrød og italiensk grovbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Onsdag
3 feb.
Varm ret
Stegt kyllingelår, sennep, cayenne og rasp
Brændt peberfrugt, majs, forårsløg og persille
Stegte kartofler og paprikasauce (7,H)
Brændt peberfrugt, majs, forårsløg og persille
Stegte kartofler og paprikasauce (7,H)
Grøn ret
Frikassé med hvide bønner, rodfrugter, forårsløg, citron, hvidløg, purløg og persille (7,H)
Kreativ let salat
Broccoli og blomkål i buketter vendt i ristet sesamdressing, tørret frugt, hvidløg og persille (H) (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Iceberg, napolitana, romaine og rød salat med spidskål, cherrytomat og edamamebønner
Pålæg
Fuglekvidder med purløg (3,7,S,) (Portionspakket)
Pastrami med pickles, peberrod og persille
Pastrami med pickles, peberrod og persille
Brød
Hjemmebagt rugbrød og italiensk grovbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Torsdag
4 feb.
Varm ret
Fiskefrikadeller rørt med estragon, forårsløg, og purløg serveret med frikassé af rodfrugter og persille samt kogte kartofler (1,3,7)
Grøn ret
Quinoabøffer serveret med ristet blomkål, puré, ristede kerner, citron og persille (1,7)
Kreativ let salat
Gulerødder, ananas, æbler, ristede solsikkekerner, rosiner, citronsaft og appelsinsaft (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Romaine, frillice, napolitana og rød salat med peberfrugt, majs og agurk
Pålæg
Oksespegepølse med sky, løg og karse (Portionspakket)
Stegt kylling med karrymayonnaise, tomat og spirer (3)
Stegt kylling med karrymayonnaise, tomat og spirer (3)
Kage
Ugens kage (1,3,7,8)
Brød
Hjemmebagt rugbrød og italiensk grovbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Fredag
5 feb.
Varm ret
Klassisk barbecueburger, bøf af hakket oksekød i kraftig barbecuesauce, stegte kartofler, og sesamboller (1,H) serveret med chilimayonnaise* (3) (*Buffetkunder)
Grøn ret
Grøntsagsbøffer serveret i barbecuesauce, stegte kartofler og sesamboller (1)
Kreativ let salat
Coleslaw med 2 slags kål, gulerødder, persille og mild chilidressing. (3,7) (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Iceberg, romaine, napolitana og frillice med tomat, agurk, peberfrugt og syltede rødløg til burger
Pålæg
Klassisk hønsesalat med asparges, svampe og purløg (3,7) (Portionspakket)
Fiskefrikadeller med citron, remoulade og dild (3,7)
Fiskefrikadeller med citron, remoulade og dild (3,7)
Brød
Hjemmebagt rugbrød og italiensk grovbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Mandag
8 feb.
Varm ret
Mexicansk oksekød med bønner, majs, peberfrugt, hvidløg, chili, tomat og krydderier serveret med ris og creme fraiche* (7,H) (*Buffet)
Grøn ret
Indisk dhal med 2 slags linser, rodfrugter, tomat, forårsløg, krydderier, hvidløg og persille (H)
Kreativ let salat
Mexicansk kålsalat med spidskål, gulerødder, spinat, chili og hvidløgsyoghurt (7,H) (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Iceberg, romaine, rød salat og napolitana med agurk, majs og gulerødder
Pålæg
Skinkesalat med drueagurk, rødløg og purløg (3,7,S) (Portionspakket)
Oksebryst med peberrodscreme, tomat og ærteskud (7)
Oksebryst med peberrodscreme, tomat og ærteskud (7)
Brød
Hjemmebagt rugbrød og fuldkornsbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Tirsdag
9 feb.
Varm ret
Græsk kylling, stegt kyllingeoverlår toppet med citron, oregano, oliven og soltørret tomat serveret med stegte kartofler samt tzatziki* med hvidløg og citron (7,H) (*Buffet)
Grøn ret
Grøntsager og soyaprotein serveret i tikka masala-sauce med ristet kokos, mandler og rosiner (6,8,H)
Kreativ let salat
Cæsarsalat med romaine, hjertesalat, parmesan, brødcrouton og cæsardressing (1,3,7,H) (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Romaine, iceberg, frillice og napolitana med gulerødder, cherrytomat og blomkål
Pålæg
Kalkunchorizo med pestocreme, soltørret tomat og ærteskud (3,7,H) (Portionspakket)
Laksesalat med rejer, asparges, frisée, citron og dild (2,3,7)
Laksesalat med rejer, asparges, frisée, citron og dild (2,3,7)
Brød
Hjemmebagt rugbrød og fuldkornsbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Onsdag
10 feb.
Varm ret
Klassisk kalvefrikassé med stykker af mørt kalvekød serveret i frikassé med rodfrugter, asparges, ærter, citron, persille, peberrod og kogte kartofler (1,7)
Grøn ret
Falafel med spidskommen og persille serveres med rørt hummus og mininaanbrød (1,H)
Kreativ let salat
Waldorfsalat med 2 slags selleri, æbler, druer, ristede nødder og mormordressing (7,8) (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Rød salat, iceberg, frillice og napolitana med gulerødder, peberfrugt og ærter
Pålæg
Kyllingesalat med bagte urter, peber og pestocreme ( 3,7,H) (Portionspakket)
Peberstegt roastbeef med pickles, peberrod og persille
Peberstegt roastbeef med pickles, peberrod og persille
Brød
Hjemmebagt rugbrød og fuldkornsbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Torsdag
11 feb.
Varm ret
Klassisk boller i karry, kødboller af gris i cremet karrysauce med løg og æbler serveret med rispilaw (3,7,S)
Grøn ret
Vegetarbolognese med plantebaseret kød, tomat, rodfrugter og krydderurter serveret med pasta penne (1,H)
Kreativ let salat
Blomkålssalat med edamamebønner, æbler, forårsløg, spinat, purløg og urtevinaigrette (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Romaine, feldsalat, rød salat og iceberg med spidskål, ærter og agurk
Pålæg
Leverpostej med ristet bacon, svampe og surt (7,S) (Portionspakket)
Spicy tunsalat med majs, peberfrugt, chili og purløg (3,7)
Spicy tunsalat med majs, peberfrugt, chili og purløg (3,7)
Kage
Ugens kage (1,3,7,8)
Brød
Hjemmebagt rugbrød og fuldkornsbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Fredag
12 feb.
Varm ret
Langtidsstegt kalvecuvette i kraftig sauce med rødvin, laurbær og timian serveret med friske urter og gratinerede flødekartofler med hvidløg og sennep (7,H)
Grøn ret
Hvedekernerisotto med 2 slags svampe, forårsløg, hvidløg, citron, parmesan og persille (1,7,H)
Kreativ let salat
Spidskål a la bearnaise, spidskål, grønne bønner, ristet græskar, ristede nødder og estragoncreme (3,7,8) (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Hjertesalat, iceberg, rød salat og napolitana med cherrytomat, salattern og gulerødder (7)
Pålæg
Halve æg med rejer, citron, mayonnaise og dild (2,3) (Portionspakket)
Klassisk hønsesalat med asparges, svampe og purløg (3,7)
Klassisk hønsesalat med asparges, svampe og purløg (3,7)
Brød
Hjemmebagt rugbrød og fuldkornsbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Mandag
15 feb.
Varm ret
Chicken kebab, stykker af kylling vendt med løg, kål og spicy marinade serveret med ris (1,H) og chili paste* (*buffet) (H)
Grøn ret
Nudler vendt i risvin, soyasauce, tørrede svampe, bambus, friske grøntsager, sesam og persille (1,6,H)
Kreativ let salat
Salat af bulgur, tomat, agurk, peberfrugt, forårsløg, mynte, persille, hvidløg, citron, olivenolie (1,H) (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Iceberg, romaine og napolitana med gulerødder, agurk og tomat
Pålæg
Fuglekvidder med purløg (3,7,S) (Portionspakket)
Oksespegepølse med pickles, peberrod og persille
Oksespegepølse med pickles, peberrod og persille
Brød
Hjemmebagt rugbrød og fuldkornsbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Tirsdag
16 feb.
Varm ret
Oksegullasch, stykker af mørt oksekød i kraftig paprikasauce med gulerødder, peberfrugt,
perleløg og urter serveret med grov kartoffelmos (1,7,H)
perleløg og urter serveret med grov kartoffelmos (1,7,H)
Grøn ret
Grøntsagsmusaka med ristet aubergine, tomat, kartoffel og gratineret med mozzarella (7,H)
Kreativ let salat
Salat af hvidkål, syrlige æbler, abrikoser, rosiner, ristede græskarkerner og honningvinaigrette (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Hjertesalat, frillice og rød salat med rød spidskål, edamamebønner og agurk
Pålæg
Italiensk salami, oliventapenade, soltørret tomat og purløg (S,H) (Portionspakket)
Kalkun med karrysalat, tomat og purløg (3,7)
Kalkun med karrysalat, tomat og purløg (3,7)
Brød
Hjemmebagt rugbrød og fuldkornsbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Onsdag
17 feb.
Varm ret
Pasta carbonara, ristet bacon, kogt skinke, svampe, forårsløg, ærter og persille toppet på pasta penne i olivenolie og parmesan (1,3,7,H)
Grøn ret
Green curry, friske grøntsager ristet i sesamolie, vendt i kraftig sauce med kokos, mandler og ris (8)
Kreativ let salat
Tomatsalat med bagte rødløg, squash, peberfrugt, minimozzarella, persille, oregano og olivenolie (7) (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Iceberg, romaine, babyspinat og rød salat med cherrytomat, majs og agurk
Pålæg
Laksesalat med asparges, peberfrugt, citron og dild (3,7) (Portionspakket)
Roastbeef med remoulade, syltede løg og ærteskud (3)
Roastbeef med remoulade, syltede løg og ærteskud (3)
Brød
Hjemmebagt rugbrød og fuldkornsbrød
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Torsdag
18 feb.
Varm ret
Klassiske hakkebøffer, hakkebøffer serveret i cremet sauce med løg, forårsløg og persille serveret med kogte kartofler vendt i smør og urter (7)
Grøn ret
Mexicansk vegetarlasagne med tomat, peberfrugt, bønner, majs, krydderier og gratineret med cheddar (1,7,H)
Kreativ let salat
Grønne bønner vendt med syltede rødløg, forårsløg, spidskål, salattern, persille og mild sennepsdressing (7) (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Hjertesalat, frillice, napolitana og rød salat med gulerødder, cherrytomat og ærter
Pålæg
Kyllingesalat med karrycreme, svampe, ananas og purløg (3,7) (Portionspakket)
Kogt hamburgerryg med italiensk salat og ærteskud (3,7,S)
Kogt hamburgerryg med italiensk salat og ærteskud (3,7,S)
Kage
Pistaciekage med chokoladeglasur (1,3,7,8)
Brød
Hjemmebagt rugbrød og fuldkornsbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Fredag
19 feb.
Varm ret
Indisk kylling, stegt kyllingebryst i kraftig sauce med kokosmælk, garam masala, tomat og friske grøntsager serveret med ris (1,H)
Grøn ret
Kikærtekorma, kikærter, blomkål, søde kartofler, bladselleri, hvidløg, garam masala og kokosmælk (1,H)
Kreativ let salat
Blomkålssalat med spidskål, radiser, forårsløg, ristede nødder og mild karryvinaigrette (8) (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Iceberg, frillice, feldsalat og rød salat med cherrytomat, agurk og blomkål
Pålæg
Rullepølse med løg, sky og karse (S) (Portionspakket)
Krabbesalat rørt med paprika, lime, frisée og kørvel (3,7)
Krabbesalat rørt med paprika, lime, frisée og kørvel (3,7)
Brød
Hjemmebagt rugbrød og fuldkornsbrød
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Mandag
22 feb.
Varm ret
Arabiske kødboller af oksekød med hvidløg, persille og spidskommen i kraftig tomatsauce med friske grøntsager serveret med ris (1,3,7,H)
Grøn ret
Vegetarisk bolognese på plantebaseret kød, tomat, rodfrugter, friske krydderurter serveret med pasta penne (1,7,H)
Kreativ let salat
Blomkålscouscous vendt med forårsløg, æbler, persille, nigellafrø og æble-honning-vinaigrette (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Iceberg, romaine, rød salat og napolitana med ærter, cherrytomat og agurk
Pålæg
Oksespegepølse, remoulade, ristede løg og persille (3) (Portionspakket)
Varmrøget laks, rejer, asparges, citron, frisée og dild (2,3,7)
Varmrøget laks, rejer, asparges, citron, frisée og dild (2,3,7)
Brød
Hjemmebagt rugbrød og italiensk brød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Tirsdag
23 feb.
Varm ret
Stegt svinekotelet i cremet paprikasauce med champignon, gulerødder, perleløg og persille
serveret med stegte kartofler (7,S)
serveret med stegte kartofler (7,S)
Grøn ret
Rørt kartoffelpuré med friske krydderurter toppet med stegte urter i paprikasauce med soyaprotein (1,6,7,H)
Kreativ let salat
Bagte rodfrugter vendt med babyspinat, salattern, ristede kerner, granatæble og dijondressing (7) (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Romaine, frillice, feldsalat, rød salat og napolitana med blomkål, majs og agurk
Pålæg
Hønsesalat med svampe, asparges og purløg (3,7) (Portionspakket)
Pastrami med peberrodscreme og brøndkarse (7)
Pastrami med peberrodscreme og brøndkarse (7)
Brød
Hjemmebagt rugbrød og italiensk brød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Onsdag
24 feb.
Varm ret
Bøf lindstrøm, stegt hakkebøf toppet med kapers, høvlet peberrod og persille i skysauce serveret med kogte kartofler (1,7)
Grøn ret
Perlebygrisotto med to slags svampe, rodfrugter, forårsløg, parmesan, hvidløg og quinoabøffer (1,7,H)
Kreativ let salat
Hjertesalat vendt med bladselleri, friske æbler, druer, ristede nødder og mormordressing (7,8) (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Frillice, rød salat, iceberg og napolitana med sukkerærter, cherrytomat og gulerødder
Pålæg
Paté med ristede nødder, cornichoner og ærteskud (S) (Portionspakket)
Kalkun med karrycreme, tomat og purløg (3,7)
Kalkun med karrycreme, tomat og purløg (3,7)
Brød
Hjemmebagt rugbrød og italiensk brød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Torsdag
25 feb.
Varm ret
Italiensk bolognese, oksekød, tomat, rodfrugter, hvidløg og friske krydderurter serveret med pasta penne i olivenolie (1,7,H)
Grøn ret
Biryani, indisk risret med ristet blomkål, bladselleri, peberfrugt, hvidløg, chili og ristede nødder (8,H)
Kreativ let salat
Tomatsalat med mozzarella, oliven, rødløg, persille, basilikum og olivenolie (7) (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Hjertesalat, romaine, rød salat og napolitana med gulerødder, agurk og edamamebønner
Pålæg
Kalkunchorizo, pestocreme, soltørret tomat og ristede nødder (3,7,8,H) (Portionspakket)
Dyrlægens natmad, postej, saltkød, sky, løg og karse (3,S)
Dyrlægens natmad, postej, saltkød, sky, løg og karse (3,S)
Kage
Ugens kage (1,3,7,8)
Brød
Hjemmebagt rugbrød og italiensk brød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Fredag
26 feb.
Varm ret
Kylling teriyaki, stykker af kylling i kraftig sauce med soya, ingefær, chili og friske grøntsager serveret med gurkemejekogte ris (1,6,H)
Grøn ret
Indisk dhal, to slags linser, rodfrugter, tomat, friske krydderurter, chili, hvidløg og garam masala (H)
Kreativ let salat
Asiatisk kålsalat med 3 slags kål, gulerødder, spirer, sukkerærter, cashewnødder, persille og sesam-chili-dressing (8,H) (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Iceberg, rød salat, frillice og feldsalat med cherrytomat, agurk og blomkål
Pålæg
Halve æg med rejesalat med asparges, urter og citron (3,7) (Portionspakket)
Roastbeef med pickles, syltede løg og brøndkarse
Roastbeef med pickles, syltede løg og brøndkarse
Brød
Hjemmebagt rugbrød og italiensk brød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Mandag
1 mar.
Varm ret
Chili con carne, oksekød, tomat, peberfrugt, majs, varme krydderier, chokolade og chili serveret med ris kogt med gurkemeje og creme fraiche* (*buffet) (7,H)
Grøn ret
Kikærtecurry med ristet blomkål, søde kartofler, ærter, hvidløg, kokosmælk, krydderier og persille (H)
Kreativ let salat
Blomkål, radiser, ærter, ristet græskarkerner, kørvel, purløg og mild sennepsdressing (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Iceberg, romaine, rød salat og napolitana med gulerødder, agurk og cherrytomat
Pålæg
Kylling med tomat, aioli, hjertesalat og ærteskud. (3,H) (Portionspakket)
Fuglekvidder med purløg (3,7,S)
Fuglekvidder med purløg (3,7,S)
Brød
Hjemmebagt rugbrød og fuldkornsbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
I dag
2 mar.
Varm ret
Italienske kødboller af gris serveret i tomatsauce med friske grøntsager, hvidløg og timian serveret med pasta penne i basilikumpesto (1,3,7,H,S)
Grøn ret
Vegetarkødboller serveret i tomatsauce med friske grøntsager, hvidløg og pasta penne i basilikumpesto (1,7,H)
Kreativ let salat
Bønnesalat med 2 slags bønner, artiskok, syltede rødløg, salattern, persille og olivenolie (7) (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Hjertesalat, frillice, romaine og napolitana med agurk, blomkål og gulerødder
Pålæg
Grøn rejesalat med 2 slags asparges, citron og dild (2,3,7) (Portionspakket)
Kogt oksebryst med peberrodssalat, spirer og persille (7)
Kogt oksebryst med peberrodssalat, spirer og persille (7)
Brød
Hjemmebagt rugbrød og fuldkornsbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Onsdag
3 mar.
Varm ret
Thai nudler vendt med stykker af krydret oksekød, bambus, peberfrugt, rødløg, spirer, ristet sesam, chili, hvidløg og persille (1,H)
Grøn ret
Thai nudler vendt med soyaprotein, bambus, spirer, peberfrugt, rødløg, ristet sesam, chili og hvidløg (1,6,H)
Kreativ let salat
Asiatisk kålsalat med 2 slags kål, gulerødder, daikon, sukkerærter, ristede mandler og soyadressing (6,8) (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Iceberg, rød salat, feldsalat og napolitana med ærter, gulerødder og fennikel
Pålæg
Oksespegepølse med pickles, peberrod og persille (Portionspakket)
Kylling, karrycreme, ananas, svampe og purløg (3,7)
Kylling, karrycreme, ananas, svampe og purløg (3,7)
Brød
Hjemmebagt rugbrød og fuldkornsbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Torsdag
4 mar.
Varm ret
Klassiske fiskefrikadeller rørt med estragon og dild serveret med blomkålspuré og kogte små kartofler i krydderurter og smør (1,3,7)
Grøn ret
Quinoabøffer serveret med blomkålspuré, ristet blomkål, ristede kerner og urter (1,7)
Kreativ let salat
Gulerødder med 2 slags æbler, ananas, rosiner, ristede kerner, tørret frugt, citron og appelsinsaft (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Romaine, frillice, rød salat og napolitana med agurk, spidskål og radiser
Pålæg
Wienersalat med bagte urter, kartoffel og purløg (3,7,S) (Portionspakket)
Roastbeef med bløde løg, surt og brøndkarse
Roastbeef med bløde løg, surt og brøndkarse
Kage
Drømmekage med lækker kokostopping (1,3,7)
Brød
Hjemmebagt rugbrød og fuldkornsbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Fredag
5 mar.
Varm ret
Klassisk kylling, stegt kyllingelår med bagte rodfrugter, citron og timian serveret med stegte kartofler og skysauce (1,7)
Grøn ret
Grøntsagslasagne med plantebaseret kød, tomat, rodfrugter og friske urter gratineret med mozzarella (1,7,H)
Kreativ let salat
Bønnesalat med 2 slags bønner, artiskok, syltede rødløg, salattern, persille og olivenolie (7) (Portionspakket)
Kreativ grøn salat
Romaine, iceberg, rød salat og rucola med agurk, majs, gulerødder
Pålæg
Leverpostej med ristet champignon, bacon og surt (1,7,S) (Portionspakket)
Laks, rejer, asparges, sukkerærter, citron, frisée og dild (2,3,7)
Laks, rejer, asparges, sukkerærter, citron, frisée og dild (2,3,7)
Brød
Hjemmebagt rugbrød og fuldkornsbrød (1)
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
-
Varm ret
-
Salat
-
Rig salat
(Grøn salat)
-
Salatbar
-
Pålæg
2
-
Ost
-
Lyst brød
-
Rugbrød
-
Smør
tilkøb
-
Specialret
-
Kage
-
Service
melamin, tilkøb af engangsservice
Dette køkken tilbyder mere
end bare frokost
Tilkøb | |
---|---|
Brunch - Den lille | 147,00 kr. |
Brunch - Den store | 171,00 kr. |
Smurt bolle med ost eller pålæg | 23,00 kr. |
Tapas platte | 160,00 kr. |
Klassisk dansk platte | 136,00 kr. |
Sandwich | 56,00 kr. |
Trekantsandwich | 20,00 kr. |
Smørrebrød | 24,00 kr. |
Få et tilbud på frokostordning fra City Catering – Den Lille
- Det er gratis og uforpligtende.
- Vi kontakter dig med et tilbud på jeres nye frokostordning inden for 24 timer.
- Gør som mere end 600+ virksomheder i Danmark – få en frokostordning fra able®