Julefrokost 2020

Julefrokost i 2020 Julefrokost i 2020

Julefrokost i 2020

Scroll ned for at se mere.

Selvom 2020 på mange måder har været et anderledes år, synes vi i able at det er vigtigt at holde fast i traditionerne. Julefrokosten er et af årets sociale højdepunkter i enhver virksomhed. Selvom det måske ikke bliver til de helt store udskejelser og dans til den mørke decembermorgen, er det vigtigt at samles om god mad i hinandens selskab.
Overholdes retningslinjerne omkring hygiejne og afstand til julefrokosten er det absolut muligt. Udskift f.eks. den almindelige frokost i arbejdstiden, eller opdel spisningen i hold for hvert team eller afdeling. Vi har samlet flere gode råd til en coronasikker julefrokost nederst på denne side.

Alle priser eksl. moms og levering.

Julefrokost i KBH

I år har vi i Københavnsområdet hele ni forskellige køkkener, som alle tilbyder at servere deres “take” på en julefrokost, for alle julefrokostfanatikerne, som sidder ude i hovedstadsområdet. Julen er ikke aflyst!

Se mere her

Julefrokost i Jylland

I Jylland har to af vores køkkener taget udfordringen op, og skabt nogle særdeles spændende julefrokost tilbud. Frokost 8000 tilbyder f.eks. Julegrill med egen kok, og Brix Catering har en “utraditionel” julefrokost!

Se mere her