Frokostordning i Billund? Frokostordning i Billund?

Frokostordning i Billund?

Scroll ned for at se mere.

Få en skræddersyet frokostordning i Billund

Holder jeres firma til, i eller omkring Billund? Så har vi gode nyheder til jer.

able® leverer nemlig frokoster til hele området, så I kan få en spændende, smagfuld og varieret frokostordning i Billund og omegn. 

En varieret og nærende frokost sørger for, at medarbejderne øger produktiviteten og får forøget arbejdsglæde. Læs mere om vores frokostordning i Billund her. Hos able® kan I vælge mellem et hav af spændende køkkener – og der er ingen binding. I kan skifte rundt mellem de forskellige køkkener, ligesom I har lyst til. 

I styrer det hele selv gennem vores app, så I kan bruge jeres tid på andre, sjovere opgaver end at administrere en frokostordning. 

Gå på opdagelse i de spændende køkkener her på siden, og se, hvad I kan få hos able®.

En frokostordning i Billund, der giver en kulinarisk oplevelse

Vi samarbejder kun med køkkener, der har gode anmeldelser fra Fødevarestyrelsen og serverer lækker mad.

I kan prøve alt fra asiatisk til traditionel dansk mad, og I kan skifte køkken, når I vil. Det betyder også, at vi har noget for enhver smag og både kan tilfredsstille vegetaren og kødelskeren. Dermed løser vi alle udfordringer. 

Vi ankommer med maden lækkert anrettet og klar til spisning – så I skal ikke gøre andet end at sætte tænderne i jeres lækre frokostmåltid. 

En ordning, både store og små kan betale sig fra

Vi samarbejder med køkkener, hvor frokosten er til at betale sig fra. Uanset om I er en stor etableret virksomhed eller et mindre nystartet firma.

Fra 45 kroner og opefter kan I få en lækker frokostordning, som vi sørger for at levere velanrettet og til tiden. 

Dermed kan I bruge vores frokostordning i Billund, hvad end det er virksomheden eller medarbejderne, der skal betale. 

I får egen fast kontaktperson

Med able® er tingene så nemme, som de kan være. 


I kan nemt skifte køkken via en app, og I får tilknyttet jeres egen faste kontaktperson, som også leverer jeres mad. På den måde kan I knytte et bånd til personen og aftale alt via ham/hende. 

Dermed sørger vi for person levering, og at ingen informationer eller ønsker går tabt.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. Den Lille Kok

  Hos Den Lille Kok står der et lille men dynamisk team klar til at hjælpe jer med den perfekte frokostordning i Kolding og Trekantområdet. Al…

  Pris Fra 49,00 kr.
  Min. ordre 15 Pers.
  Åben køkken
 2. Restaurant Vindinggård

  Hos Restaurant Vindinggård er menuen klassisk inspireret med stor vægt på variation, håndværk og friske råvarer. En god og varieret…

  Pris Fra 47,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 3. Kokkens Frokost Køkken Jylland

  Kokkens Frokost Køkken har stort fokus på at sikre høj kvalitet i deres frokostordning. De vælger gode leverandører og kontrollerer løbende…

  Pris Fra 49,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 4. HBK Café

  Hos HBK Café får I frokost inspireret af det klassiske danske køkken. Dorte, som er bestyrer sammen med sin mand, er uddannet slagter, og det kan…

  Pris Fra 45,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken
 5. Hårby Slagteren

  Slagtermesteren hos Hårby Slagteren er garanten for, at det håndværksmæssige er i orden, når det gælder tilberedning af frokostbuffeten. Menuen…

  Pris Fra 46,00 kr.
  Min. ordre 10 Pers.
  Åben køkken

Det kan I forvente af jeres firmafrokost i Billund

Vi ved, hvor meget frokosten betyder i en virksomhed. Frokosten er ikke bare vigtig, fordi den giver næring til krop og hjerne – den er også vigtig, fordi den bliver et positivt samlingssted.

Her får I en frokostordning, der:

➔ Kan skræddersys efter jeres behov – skift mellem forskellige køkkener og oplev nye, spændende smage

➔ Er ideel til både store og små virksomheder

➔ Er lavet efter alle kunstens regler – vores kokke går op i madlavning med ild og sjæl, så I får velsmagende retter lavet på de bedste råvarer. 

Med able® på frokostbordet får I en varieret, smagfuld og spændende madoplevelse hver gang. I kan mødes som kollegaer over et nyt, spændende frokostbord hver dag, hvor smagsoplevelser og gode snakke venter. 

I kan se her på siden, hvilke køkkener, I kan vælge i mellem, når I skal sammensætte jeres egen frokostordning i Billund – og så kan I jo altid skifte, hvis I får lyst til at prøve noget nyt.

Skal frokosten sidde lige i skabet? Lad able® stå for opgaven

Er det tid til at sætte sundhed og spændende smage på dagsordenen i jeres virksomhed? Så sidder vi hos able® klar til at hjælpe jer. I kan altid kontakte os, hvis I er nysgerrige på, om able® er den rette løsning for jer. 

Se køkkenerne i Trekantområdet her:

Vil I høre mere om able®s frokostordninger i Billund? Ring til os på 39 20 97 00 eller send en e-mail til os på hello@able.dk.