Good intentions won’t save the world — But we are all able to let our plates speak our values Good intentions won’t save the world — But we are all able to let our plates speak our values
Greendays

Good intentions won’t save the world — But we are all able to let our plates speak our values

Greendays

Vejen mod en bæredygtig fremtid er brolagt med måltider, hvor det grønne spiller en mere central rolle på tallerken end kødet. Vi inviterer derfor til at sætte et stort grønt kryds i kalenderen hver eneste onsdag. Her tilbyder vi nemlig for at tilvælge Greendays.

Med Greendays tilbyder vi en 100% plantebaseret frokostbuffet, hvor det grønne fylder mest, mens der er skruet ned for mængderne af mejeriprodukter og æg og intet rødt kød, fjerkræ eller fisk at finde. Måden vi spiser på har enorm indvirkning på vores planet, og virksomheder rundt omkring i verden går nu med på den vigtige mission om at reducere indtaget af kød. At spise et spændende plantebaseret måltid er en fantastisk måde at styrke ens velvære, performance og, ikke mindst, reducere vores CO2-fodaftryk.

Skal du med?

Et udvalg af vores bedste plantebaseret køkkener

Greendays bliver leveret i samarbejde med fire af vores udvalgte køkkener som med stor erfaring og passion i den grønne verden skaber smagfulde og spændende madoplevelser ved brug af de uendelige muligheder som planterigets mangfoldighed tilbyder.

Pris: 54 kr. pr. kuvert

Valget er jeres I har fri mulighed for at prøve vores Greendays en enkelt onsdag, bestille det fra tid til anden eller få det fast hver eller hveranden onsdag. Vi anbefaler varmt at man tilmelder sig fast for at skabe kontinuitet i oplevelsen af konceptet.

“Kollegerne synes Greendays er meget bedre og de er glade og venter spændt på hvad der er hver eneste gang.
Variationen mellem de forskellige køkkener går Greendays spændende fra gang til gang. Det har sat spænding i personalet omkring de nytænkende måltider, og i de efterfølgende dage går flere og flere over til at spise mere vegetarisk.

Greendays er et super projekt able har sat i verden og jeg håber det fortsætter fremover og gerne flere af dem.”

Irene, Køkkenchef hos Dansk Energi

Jeg hedder
og jeg arbejder hos
Jeg vil gerne høre mere om mulighederne for en frokostordning. Jeg kan kontaktes på
og
Tak for din interesse. Vi glæder os til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en frokostordning som er god i mere end en forstand. Vi kontakter dig hurtigst muligt. Hav en skøn dag.