Catering Sydfyn Catering Sydfyn

Catering Sydfyn

Se køkkener på Sydfyn

Fleksibel catering til din virksomhed på Sydfyn

Vi sørger for at maden når frem, så I ikke behøver bekymre jer om at medbringe madpakker hjemmefra. Det giver selvfølgelig os et stort ansvar for at give den bedste kvalitet – både i maden og leveringen.

Det er muligt at tilpasse menuerne hos os og sikre, at den mad, der bliver leveret er noget, som alle på arbejdspladsen kan nyde, uanset mulige allergier, og vi sigter altid efter at levere til tiden. Kommer maden for sent, får I den derfor gratis.

Det er også muligt at afgive ekstra bestillinger i tilfælde af, at I får gæster udefra, der også skal fodres i frokostpausen.

Overskuelig cateringservice

Det er vigtigt at kunne føle sig sikker ved en service, og det er vores erfaring at dette gøres bedst gennem stabilitet. Derfor knyttes alle kunder til en fast kontaktperson, der står klar med en hjælpende hånd, når I har spørgsmål og brug for hjælp til at ændre bestillinger.

Ved at have en fast kontaktperson er I sikret, at der er nogen, som har styr på, hvem I er, og hvilken catering I ønsker. At blive sendt rundt mellem en masse forskellige personer er risikabelt og kan ende med tab af informationer. Derfor føler vi, at det er bedst at forbinde bestemte kunder med én bestemt kontaktperson.

Styrk arbejdspladsen med god catering

Mad er vores brændstof. Det holder gang i os, og derfor er det vigtigt, at vi sørger for at gå nogle gode måltider i løbet af dagen.

Med vores cateringservice er du og dine medarbejdere sikrede sunde måltider hver dag. Det kan have stor indflydelse på, hvor længe dampen kan holdes oppe, og modvirke at folk sidder og hænger de sidste timer af arbejdsdagen.

Derudover er måltider også noget at samles om. Det er en mulighed for at udveksle historier og snakke om dagens arbejde i mere afslappede rammer. At kunne samle alle omkring et fælles måltid, hvor alle har adgang til den samme mad, kan derfor være til at styrke jeres fællesskab.Jeg hedder
og jeg arbejder hos
Jeg vil gerne høre mere om mulighederne for en frokostordning. Jeg kan kontaktes på
og
Tak for din interesse. Vi glæder os til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en frokostordning som er god i mere end en forstand. Vi kontakter dig hurtigst muligt. Hav en skøn dag.

Vi er en arbejdsplads på personer beliggende i som leder efter en frokostordning.

 1. Det Gode Køkken Det Gode Køkken

  Det Gode Køkken

  fra 43 kr.

  min. 10 kuverter

 2. Kokkens frokost Køkken Fyn Kokkens frokost Køkken Fyn

  Kokkens frokost Køkken Fyn

  fra 49 kr.

  min. 10 kuverter